Tuksu-tv avautuu keskiviikkona!

4.5.2009

Johanna TukiainenPaljon huhuja, paljon puheita, paljon oletuksia…

Nyt on aika paljastaa koko totuus kohujulkkis Johanna Tukiaisen odotetusta kevättempauksesta, omasta reality-tv-sarjasta!

Tuksu-Tv käynnistyy Hymy.fi-sivuilla tulevana keskiviikkona. Julkisuudessa on virheellisesti väitetty ohjelman tulevan myös televisioon, mutta siitä ei ole kysymys.

Nyt kuka tahansa voi kurkistaa Tukiaisten residenssin huikean glamouriseen maailmaan Helsingin Jollaksessa. Tuksu-Tv:n katselijat pääsevät seuraamaan reaaliajassa ja aivan livenä, mitä kohukaunotar Johanna Tukiaisen olohuoneessa tapahtuu.

Prime time on joka päivä klo 21.00 alkaen. Silloin ”Tuksulandiassa” järjestetään erinäistä ohjelmaa. Actionia on luvassa luonnollisesti muinakin aikoina. Hymy ei kuitenkaan vastaa, mitä kameroiden edessä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.

Tukiainen on luvannut järjestää muun muassa bileitä, joihin kutsuu julkkiksia.

-Johanna aikoo myös vetää keskusteluohjelmaa. Tarjolla on myös hengellistä sanomaa eli Johannan todistusiltoja. Vastapainoksi saatetaan nähdä seksivälinekutsut tai blondien silikonivertailuilta puhumattakaan Dolls-tanssiryhmän harjoituksista tai casting-tilaisuuksista, Hymyn toimituksesta kerrotaan.

Kamera pyörii Tukiaisen olohuoneessa koko ajan, 24 tuntia vuorokaudessa.

Tuksu-Tv:stä odotetaan yhtä kevään kohutuimmista viihdepuheenaiheista. Netti-tosi-tv:n piti jo avautua, mutta Tukiaiset lennähtivät Leville keikkailemaan. Nyt Tukiainen on luvannut pysytellä tv-tuotantonsa parissa.

-Kun Tukiainen on kysymyksessä, silloin tapahtuu, Hymyn toimitus uskoo.

Katselunautintoja ja yllätyksiä tuolta:

http://www.hymy.fi/tuksu-tv

Aiheesta lisää:

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/tuksu-tv-starttasi-jytinalla


Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €