Oliko Saana Parviaisen nakukotivideo sabotaasi? Katso video ja lue Saanan kommentit siitä!

5.10.2011

Jussi ja Saana ParviainenJussi Parviainen on julkaissut blogissaan nakukotivideon, jossa hänen vaimonsa Saana keikistelee peppu ja rinnat paljaana peilin edessä. Jos Saanalta ei olisi lupaa videon julkaisuun, Parviainen olisi syyllistynyt rikokseen. Mutta mitä ilmeisemmin Saana hyväksyy teon. Hän kirjoittaa omassa blogissaan:

-Jussi julkaisi minusta videon blogissaan, josta hän pitää kovasti. Olen siinä alasti. Rakastan sinua, Jussi. Olet näyttänyt minulle, miten voi elää suhteessa mahdollisimman oudolla tavalla.

Saana kertoo myös olevansa onnellinen siitä, että he ovat liioittelematta Suomen erikoisin pariskunta.

Jussi on aiemminkin laittanut vaimostaan alastonkuvia nettiin, vaikka on toisaalta kertonut vastustavansa Saanan paljaspintaista esiintymistä julkisuudessa. Kalle-lehti kertoi julkisessa tiedotteessaan Parviaisen pyytäneen Saanasta Seksimessuilla otettuja kuvia itselleen etukäteen katsottavaksi. Hän kuitenkin laittoi ne omille sivuilleen, jonka vuoksi Kalle harkitsee toimenpiteitä.

Pari päivää sitten ennen lokakuun Hymy-lehden ilmestymistä Parviainen oli yhteydessä myös Hymyn toimitukseen pyytäen Saanasta otettuja sensuelleja kuvia nähtäväkseen. Toimitus ei siihen suostunut. Nyt Parviainen on julkaissut vaimostaan alastonvideon. Oliko kyseessä taiteilijan järjestämä eräänlainen sabotaasi Hymyn kuvia kohtaan? Ainakin ajoitus viittaisi helposti siihen.

 


Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €