Kanervan kohutekstarit nyt Hymyssä!

Ilkka Kanerva”Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa?”

”Onko systerisi yhtä sex appeal?”

Yllä kaksi ulkoministeri Ilkka Kanervan tanssijatar Johanna Tukiaiselle tammikuun lopun ja maaliskuun alun välisenä aikana lähettämistä tekstiviesteistä. Hymy-lehti julkaisee nyt viesteistä kattavan valikoiman. Joukossa on rohkeampia viestiä kuin edellä mainitut.

Hymyn maaliskuun skuuppi-uutinen Ilkka Kanervan tekstiviesteistä aiheutti suuremman kohun kuin toimitus ajatteli. Keskustelu on mennyt aivan oikeaan suuntaan: nyt oikeasti pohditaan, millaiset mitat päättäjältä ihmisenä edellytetään ja millainen käyttäytyminen hänelle sallitaan. Siinä mielessä Hymyn paljastus on vienyt asiaa pitkän harppauksen eteenpäin. Uskomme, että Hymyn paljastus tulee muuttamaan pysyvästi politiikan moraalia.

Tavalliset kansalaiset,  journalistit mutta myös arvostetut lehtien ja sähköisten viestimien uutistoimitukset ovat vedonneet Hymyyn, että julkaisisimme Kanervan viestit.  Julkaisemista pidetään ei vain hyvänä journalismina, vaan välttämättömänä, sillä vain totuus viestien sisällöstä lopettaa spekuloinnit.

Julkaistessamme Kanervan viestejä koskevan uutisen maaliskuun Hymyssä emme edes ajatelleet julkaista itse viestejä. Uutisen nostama jopa kansainvälinen kohu ja ennen muuta Kanervan omat hätävalheet ovat kuitenkin muuttaneet tilanteen: henkilökohtaisille tekstiviesteille on tullut niin suuri yhteiskunnallinen merkitys, että kyseessä on malliesimerkki rikoslain 24. luvun 8. pykälän tarkoittamasta päättäjän yksityiselämän kaventumisesta.

Ilkka Kanervan puolustuspuhe: taas sepittelyä!

Kohu-Johanna järkyttyi: ”En ole pornotähti”

Hymy julkaisee Kanervan kohuviestit

Näin kohuviestien julkaiseminen yritettiin estää!

Dolls-Johannan salattu tausta!

Lisää kuvia Johannasta!

Osallistu keskusteluun!

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Johanna Tukiainen, tekstiviesti

Kommentit

Oma kommentti