Keskustelu

Rekisteröidy tästä
Unohtuiko salasanasi?

Lue keskusteluohjeet

Tervetuloa Hymyn keskustelufoorumille! Aloita lukemalla Yleiset periaatteet ja ohjeet keskustelupalstalle kirjoittamiseen.

Johanna Tukiainen, vol. 73

<< edellinen 1 ... 112 113 114

.:
9990 :
Hei ...lopettakaa se negatiivinen palaute Johannasta.kuinka moni teistä on Oikeesti nähnyt,jutellut,tavannut livenä tai silittänyt JOHANNAA..EIKÖ IHMINEN SAA olla oma ittensä?? vaan pitää näyttää ja matkia jotakin ku TE...suurin osa täällä.


Mutta kun ei parhaalla tahdollaankaan löydä mitään positiivista. Jotenkin vaan tulee samaistuttua häneen itseensä, ja kommentoitua melkein yhtä ilkeästi häntä, kuin hän muita ihmisiä.


Veit hampaat suustani ;))

Tuomas Enbuske Talk Show on kevyt viihdeohjelma. Olisi todella noloa, jos Tuomas alkaisi raadella ja kuulustella haastateltaviaan, voisi olla vaikeeta jatkossa saada vieraita ohjelmaan. Ei sitä muutamaa kymmentä näätä varten haastateltu, vaan käsiteltiin juuri niitä oleellisimpia asioita eli mistä koko ilmiössä on kyse.

Niin ja se kullitettu ankantapainen sekä se kapinen orkku Tuomaksen pöydällä on ollut avaus jaksosta lähtien. Ei sentään nyt kaikki ole rakennettu vain Tuksun vierailua ajatellen. Tosin onhan se mielikuvitus aika mahtava taidemuoto. Se kun ei vaan kelpaa todisteeksi.
Valetukki:
Kurhata B:

Rohkea veto ottaa Tuksu lauteille!


Tuksu pyydettiin ohjelmaan vieraaks heti sekoilujen jälkeen (siis Tuksun kilarin.) Tuomaksella oli aika vähän aikaa tutkia taustamatskua, ja Tuomas on itse epäillyt Tuksun olevan komedienne. Eli ei ole Tuomasta paljon Tunkeron elo kiinnostanut. Naurattaa ajatus Ruben Stilleristä, joka leikin varjolla kyselis aika kiperiä Tuksulta...


Tuomaksella oli aika vähän aikaa tutkia taustamatskua!!!!!
OMG: luuletteko että tuksun tekemisten tutkimiseen menee edes puoltapäivää, HALLOOO google on keksitty, jos toimittaja on omasta mielestään normaalia älykkäämpi niin ei oo kauheen vaikee etsiä matskua tuhnuksesta, sitä on netti täynnä, olis alottanut vaikka seven days and youtube....
Veikkaan että tv5 kanava on halunnut iisin haastattelun
Eikös Tunksi päivitä numerolehden plokia vain arkisin, joten nyt pääsiäisen aikaan ei taida muuta olla odotettavissa kuin FC:ssä riehumista ja tietysti tarpeen tullen tollukapäikyssä riekkumista, ellei sitten iltapäivälehdet joudu taas uutisoimaan jotain väkivaltatempauksia. Niitä odotellessa rauhallista pääsiäistä näädille!
ugh vaan sullekin:
ugh:
Redcat:
T:
Jrut:
Ei Enbuskella ollut mitään tarvetta asettaa Tuksua selkä seinää vasten haastattelussa. Ohjelman idea ei ole lainkaan sen kaltainen. Kyseessä on kevyt talkshow pikkukanavan ohjelmavirrassa. Ei tuo ohjelma vaikuta Tuksun julkisuuskuvaan millään tavalla. Suurin osa suomalaisista ei edes seuraa Tuksun puuhia eikä edes muista koko juttua. Ei se ole iso juttu muuta kuin näädille (joka itsekin olen).

Ei Enbuske ole tyhmä.

Hän tietää vallan hyvin Tuksun taustat. Kaikki rikokset ja sekoilut on tiedossa.


Ei TE ole tosiaan tyhmä, vaikka hän ei todellakaan ole mikään suuri ajattelija (lukekaa blogia). Sitä en usko, että Tuomaaaaas olisi paljoakaan tiennyt Tuksun toimista kanervakeissin jälkeen. Kysymyksistä se tuli ilmi.
Tuomas alkoi vihjailla sekakäytöstä, mutta Tuksu pystyi kiertelemään ja kaartelemaan, koska haastattelijalla ei ollut tietoa siitä, mitä Tuksu on sanonut itse ja miten hänet on tuomittu hyvin sekavassa tilassa tehdyistä väkivaltarikoksista. Eli se jäi vaan vihjailuksi. Tietoa oli vaan yhden tapaamisen perusteella tehdyt omat havainnot ja pari viikkoa sitten esitetty DOKUmentti. Nämä "todisteet" Tuksun on ihan helppo kumota, kuten hän tekikin ohjelmassa.

Se on tavallaan jopa hieman epäreilua alkaa vihjailla sekakäytöstä, jos mitään varsinaisia todisteita ei ole (vaikka niitä siis onkin olemassa, mutta ei TE:llä tiedossa). "Tapasin sut kerran baarissa ja katsoin yhden tv-ohjelman sinusta.... sä olet vissiin sekakäyttäjä?" Tuosta voi jopa jäädä katsojille sellainen kuva, että miksi taas juorutaan tyhmiä ja panetellaan Tuksua.


Kiitos!! Juuri tätä koetin tossa aiemmin selittää! :-) Viihdeohjelma, lässynlässyn...Mitä viihdettä se on ku patologinen valehtelija otetaan vieraaksi valehtelemaan vielä lisää eikä edes pahemmin viitsitä palopuheitaan keskeytellä?? Oi niitä aikoja jolloin toimittajilla oli selkärankaa, juttujen todenperäisyys tarkistettiin, taustatyöt tehtiin yms yms. Haastattelija kysyi kysymyksiä joihin ajatteli KATSOJIEN haluavan vastauksia.


Tuomas Enbuske ei välttämättä ole tyhmä; hänen omia sanojaan lainatakseni hänen älykkyytensä on testattu (mensa tms.), mutta hän on todella ammattitaidoton toimittaja, ei tilannetajua ei oikeita kysymyksiä ei hiostamista ei mitään, ihan kuin Enbuske olisi pelännyt tuksua että haastaa oikeuteen jos kysytään liian vaikeita kysymyksiä, mitä Enbuske ei kysynyt:

-lukio todistusta; kaikki olisi halunnut tietää keskiarvon?
-koulutusta?
-10v. avoliitossa?
-tanssija tausta?
-päihteiden käyttö? (mitä pillereitä on tullut käytettyä)
-miten tulee rahallisesti toimeen?
-väkivalta?

lista olisi valtava, Enbuske kysyi lähes kaiken sen mikä ei kiinnostanut ketään taikka oli jo tiedossa, paska toimittaja, yhtä surkee kuin koko kanava

ugh olen puhunut

Ugh, jo on sinulla ihmeellinen käsitys humoristisen keskusteluohjelman juontajan työstä. Kaivella nyt vajaan kymmenen minuutin haastattelussa jotain yli kymmenen vuotta vanhoja asioita, kuten lukion keskiarvoa tai aikoja sitten loppunutta parisuhdetta.Eiköhän nuo ole kaikki käsitelty julkisuudessa moneen otteeseen ja vaikka ne meitä näätiä vaivaakin, ns suuri yleisö voisi pitää Enbuskea vähän dillenä jos tuollaisia jankuttaisi.

Siitä olen samaa mieltä, että väkivallasta olisi voinut muutaman sanan vaihtaa, lähinnä tuosta toukokuun oikeudenkäynnistä.Luulenpa kuitenkin, että ovat yhdessä jo etukäteeen sopineet, ettei asiaa sivuuteta lainkaan.

Rahallisen toimeentulon voit muuten tarkistaa julkisista verotiedoista. Tienaa nykyäään ihan keskivertosuomalaisen palkan verran. Viime vuonna tosin taisi tehdä vielä erityisen suotuisan tuloksen, liekö jopa säästöön saanut kun taas pitkästä aikaa matkustelee.


UAAHHAAAHAAAUUUH, siis kaivella kymmenen vuotta vanhoja asioita, EEEEIIIIIHHH HHAHAHHAHAHHAHAHAHA, siis mitä vidua, siis oikeesti mitä vidua, häh, häh, HÄH; HÄH; HÄH

siis kuka niitä
vanhoja muistelee jos ei tuksu

Onneksi

näyttöä Tunkin väkivaltaisuudesta on jo olemassa (tuomio ja dokumenttia) - jatkumo on katkaistava. Turha enää pidätellä, kun paskat on jo housussa.

Löysin netistä hassun pääsi ÄIS runon

Pääsi Äinen
Keväällä taas mämmit syön
simat suuhun kippaan
Tippaleipää vatsaan lyön
kindermunat dippaan

kohta mahaa turvottaa
ei auta juoma jäinen
en ehdi vessaan kiiruhtaa
jo housuun pääsi ÄINEN!
ugh vaan sullekin:

Ugh, jo on sinulla ihmeellinen käsitys humoristisen keskusteluohjelman juontajan työstä. ....

Siitä olen samaa mieltä, että väkivallasta olisi voinut muutaman sanan vaihtaa, lähinnä tuosta toukokuun oikeudenkäynnistä.Luulenpa kuitenkin, että ovat yhdessä jo etukäteeen sopineet, ettei asiaa sivuuteta lainkaan.


No, sanon tähän väliin että meikälle ei oikein uponnut tuo haastattelu humoristisen keskusteluohjelman genreen nähden.
"Näin sinut kerran baarissa ja olit tosi sekaisin." Siitä lähdetään sitten vihjailemaan sekakäytöstä... mitään todisteita ei ole, mutta silti vihjaillaan ja annetaan ymmärtää jotain mitä ei kuitenkaan sanota suoraan.

Ja lopuksi toivotaan alentuvasti, että "ethän sitten juo liikaa pääsiäisenä, lupaathan nyt Johanna."
Ei se ole oikein humoristista ja kevyttä iltaviihdettä, vaan lähinnä nolostuttavaa molemmille osapuolille.
Eihän tuo tosiaan ole oikea paikka tentata ihmisiä, mutta reilua asennetta toivoisin. Tuollainen haastattelu on vaan ennakkoluuloista vihjailua eikä mitään kunnollista keskustelua. Eikä se ollut hauskaakaan, joten mielestäni Tuomakselta meni persiilleen tuo koko haastattelu.

Kumitissit pannaan,eli ei panna!

Rakkaat näädät! Älkää tatuoiko itseänne ja antakaa pehkonne kasvaa kuten Luoja on tarkoittanutkin.Olkaa niinkuin ootte vaan,me kaikki teitä kaivataan!

<< edellinen 1 ... 112 113 114

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €