Keskustelu

Rekisteröidy tästä
Unohtuiko salasanasi?

Lue keskusteluohjeet

Tervetuloa Hymyn keskustelufoorumille! Aloita lukemalla Yleiset periaatteet ja ohjeet keskustelupalstalle kirjoittamiseen.

Saana Parviainen

1 2 3 4 seuraava >>

Saana Parviainen

Keskustelua.

Saanan blogista

Eiks myhy vois tehdä diilin Saanan kaa että toi sen blogi siirtyis tänne ja tytölle maksettais sen kirjoittamisesta?

Jutut ja päivitystahti on vähän toista kun eräillä...aerto ja julle on osoittautunu aika huonoiksi kun ei ne vaan päivitä tarpeeksi usein.
Joo Saanan blögi Smileen! Tukiaiset on menneen talven lumia!
Tämä palsta kuivuu kokoon nopeammin kuin noiden kahden Parviaisen avioliitto.
Saana kertoo vauhdikkaasta elämästään nyt täällä 9.10. alkaen: http://saanaparviainen.blogspot.com/

vanhempia juttuja täällä http://saananblogi.blogit.fi/


Saanan aviomies tilittää tuntojaan täällä: http://jussiparviainen.blogspot.com/ Heti ekalla sivulla on video, jossa aloituskuvana on Saanan peppu.
FB-päivitys

Saana Parviainen ei ole enää sinkku, vaan naimisissa.
Tykkää · · 2 tuntia sitten
Jumalan Rakastaja:
FB-päivitys

Saana Parviainen ei ole enää sinkku, vaan naimisissa.
Tykkää · · 2 tuntia sitten


päivittää vissiin blogia useammin kun facebookia :D

no

..ainakin Saana ja Jusu (no Jussi nyt ammattinsakin puolesta) jaksavat kirjoittaa. Heissä kohtaa tällä hetkellä heidän suhteensa muuttuvien tekijöiden (kuin mustan aukon ympärillä kiitävä avaruusmateriaali se vaikuttaa olevan, niin muuttuva) - kohtaa siis ehkä porno ja taiteellinen erotiikka. Jussin ymmärrän, hänen kirjoituksensa, mutta en Saanan alentuvaa suhtautumista Jussin uraan, josta hän ei tiedä mitään, tai ehkä vain pienen kaistaleen, niin nuori hän on. Nuoruuskaan ei haittaisi yhtään, mikäli neidolla olisi jonkin verran nippelitietoa, tai sitä niin sanottua yleissivistystä. Kun näin kuvan rouvan, tai kuvat, rouvan toisesta päästä, järkytyin. Mutta ei siinä vielä kaikki.. Oliko Jussin mentävä ääripäähän ja sitten kuitenkin luulla, ajatella, kuvitella, että saisi jotain muuta? En myöskään mollata halua Saanaa. Hän nyt on sitä mitä on, sisältä ja ulkoa.
Saana Parviainen ei ole enää sinkku, vaan naimisissa.
Tykkää · 14 minuuttia sitten·

Väärä vastaus

Ei mene Saanalla hyvin. Eikä Jussillakaan.
Saanalla menee hyvin:

Saana Parviainen
ihmiset lähettelee mulle tämmösiä viestejä satoja viikossa:
[ *****]
Ilmianna · 08:42
moi saana. olen seurannut sua pitkän aikaa ja toivoisin että meillä vois olla yhdessä jotain salausta. en tarkoita seksiä. keksitään yhdessä jotain vaikka jussin kiusaksi tai meidän molempien eduksi. miltä kuullostaa, toivon pikaista vastausta.
[ *****]
Ilmianna · 19:24
Olen nuori lottovoittaja ja haluaisin julkisuuteen mutta pelkällä rahalla sitä ei voi tehdä, siksi ehdotin sinulle pientä salailua :):) voitko auttaa minua?
Tykkää · · Jaa · 8 minuuttia sitten
Jussi Parviainen
Saanan rakastaminen on uudistunut täydellisesti. Olemme uusi pari uusin aattein ja läpinäkyvin vaattein, Kukaan ei koko maailmassa tiedä kuinka eroottinen vaimoni todella on. Meidän draamamassamme on juuri syntyneitä uusia fantasia olentoja, joita kehitämme ihanien ideoiden henkilöitymiksi. Yksi uusi nainen on jo ja etsimme hänelle esittäjää.
Siuntiosta päin odotellaan yhteyden ottoa eräältä vetoavalta naishenkilöltä joka pyöräili minihameessa eräälle kalliolle kauniina kesäpäivänä.
Tämä on rakkauden laajentamista nykyjään.
Tykkää · · 4 minuuttia sitten ·

Köh..

Just joo. Luin Saanan blogin ja ajattelin, että jopa on sairasta. Jos ihmiset oikeasti rakastavat toisiaan, siihen eii tarvita kolmatta osapuolta. Saanan blogista sai sen kuvan, että kolmas jäisi pysyväksi. Seksiä, seksiä, seksiä.. Kyllähän seksi kivaa on, mutta itse en vaan ole noin kokeilunhaluinen. Oltiin just kuusi tuntia peuhaamassa ja kyllä se yksi ukko riittää. Mitenköhän Jussi jaksaa hoidella kahta naista? Onko tarpeeksi forssia? no, enköhän saa senkin jostain blogi- tms.pläjäyksestä tietää lopulta... hohhoijaa..
ja nyt se meinaa treenata itsensä fitness-kisoihin...mitähän seuraavaksi?

Kauheaa sekoilua

Kovin ikävää sekoilua tuolla Paarmalla. Kaikesta päätellen on hyvinkin lahjakas, mutta nämä sekoiluit munaa miehen maineen. Rouvan kirjoittelut seksiin liittyen (ainahan ne siihen jotenkin liittyy) ovat aivan järkkyjä. Sitten taas toisena päivänä rva on niin äitiä tyttärelleen, ja vielä pistää lapsensa kuviakin nettiin kaikkien tiiirattavaksi. Pitäisihän tuohon jo jonkun puuttua!
Paarma peesaa rouvaa ja ilmeisesti nauttii kun sitä dominoidaan. En kyllä usko että noista jutuista puoletkaan on totta, vaikka mistä sitä koskaan tietää.
Kovaa menee mutta rva ei ilmeisesti oikein ymmärrä että kohta onkin sitten iloinen ja vauhdikas kausi unholassa.

Kokemusta on täälläkin maanis-depressiivisestä, ja kauheaa on sellaisen ihmisen kanssa eläminen. Kuluttaa ja syö kaikki voimat, kun ei vaan aina pysy kärryillä siitä missä mennään. Ainakin itse juoksisin karkuun tuollaisesta parisuhteesta - ja vielä lujaa.
Rva kuitenkin ottaa ihan lystin kannalta ja suhtautuu hyvinkin leppoisasti tilanteeseen. Ehkäpä ei oikein ymmärrä asiaa...

Juu, ei ymmärrä Saana, ei

Juu, ainakaan minun lähipiirissäni yksikään henkilö EI laita lastensa kuvia esim. Facebokiin. - Sen verran järkeviä ovat.

Vaan ei tämä Saana kuulune siihen kategoriaan.

- Kiitän edellistä kirjoittajaa kommenteista. Lohdutti!

kanssa

Jussin blogissa on taas tiettyjä lähikuvia... Kaikkiko Saanan? Jopa näppyinen peppukuva?

Yhdessä ylämäki, alamäki, ylämäki..

Joko ne taas ovat yhdessä? Kun videolla erotiikkamessuilla kysyttiin Saanalta, rakastaaako hän Jusua, tämä sanoi ettei siitä mihinkään pääse. Tavallaan outo vastaus, vaikken nyt mikään paras tulkitsija ole. Noh, ehkäpä se siitä sutjaantuu taas. ja ollaan onnellisia jonkun aikaa.. ehkä. Mulla vaan on empatiapisteet Jusun puolella. enkä edes tiedä/ osaa selittää, miksi.

Saana ja Jussi

kuinka moni haluaa Saanan stringit?
ne voi voittaa moontv:n kautta http://moontv.fi/ohjelmat/kaatopaikka/saana-parviaisen-stringit

Koska Saana ohittaa Tuksun

Mode hoi!

Eikö tähän ketjuun voisi saada tuon nosto-ominaisuuden?

Saana

on kaunis.
Ei ole kaunis, vaan tyhmä kuin saapas.

1 2 3 4 seuraava >>

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €