Keskustelu

Rekisteröidy tästä
Unohtuiko salasanasi?

Lue keskusteluohjeet

Tervetuloa Hymyn keskustelufoorumille! Aloita lukemalla Yleiset periaatteet ja ohjeet keskustelupalstalle kirjoittamiseen.

MITÄ KUULUU NINA MIKKOSELLE?

MITÄ KUULUU NINA MIKKOSELLE?

TÄMÄ KAUNIIMPI JA FIKSUMPI MIKKOSISTA, MITÄ HÄNELLE KUULUU? ILTA-SANOMIEN KOLUMNIEN JÄLKEEN EI ENÄÄ MITÄÄN HAVAINTOA

Lieneekö valmistautumassa eduskuntavaaleihin

Varmaan se laadukas kolumni oli vain lämmittelyä tuleviin vaaleihin. Odotan jännityksellä minkä puolueen listoille Rouva on hyväksytty.
Lisäksi jännittää kuka hoitaa lapset, jos rouva pääsee läpi. Toisaalta lasten puolesta varmaan turha pelätä, läpimenon mahdollisuudet ovat Tony Halmeen luokkaa :-)
Kuka on Nina Mikkonen?
Aivan sama.............järjenvalo muuten loisti KymppiTonnissa! :D

ei voisi vähempää kiinnostaa

Eipä voisi vähempää kiinnostaa nainen, joka on julkisuuteen putkahtanut miehensä siivellä. ONko saanut mitään edes aikaiseksi?

TARVII TOISEN TILAISUUDEN

NINA MIKKOSEN PAIKKA ON EDUSKUNNASSA EIKÄ KOTONA

Pelkkä halpaa ja heppoista pintajulkisuuden kalastelua

Ninalla oli paikka kunnanvaltuustossa, mutta jätti politiikan koska kotiäidin aika menikin Timpan firman töiden tekoon(!). Eikö niitä kakaroita sitten hoidettukaan kokopäiväisesti, kuten vaatii suuriäänisesti ja -eleisesti muita naisia tekemään? Nina selitykset ja lässytykset kotiäitiydestä on pelkkää peetä ja pelkkä (takuuvarma) keino julkisuuden kipeälle naiselle saada naamansa lehtiin. Ei oo sydän mukana sen enempää kuin järkikään tai asiantuntemus. Pelkkää halpaa ja heppoista pintajulkisuuden kalastelua. Ja tietenkin keino ansaita rahaa. Laiskan ja tyhmän hommaa.

Arkijärki voittaa

Onko Nina Mikkonen tj nykyään? Näin ne hommat hoituu, ei siihen aivogirurgia tarvita. Hyvä Nina!

jou

ei fani:
Eipä voisi vähempää kiinnostaa nainen, joka on julkisuuteen putkahtanut miehensä siivellä. ONko saanut mitään edes aikaiseksi?


Näin se juuri on. Kerrankin joku sanoo totuuden vaikka kaikki sen tietää!

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €