Keskustelu

Rekisteröidy tästä
Unohtuiko salasanasi?

Lue keskusteluohjeet

Tervetuloa Hymyn keskustelufoorumille! Aloita lukemalla Yleiset periaatteet ja ohjeet keskustelupalstalle kirjoittamiseen.

Kohumanageri Tuija Järvinen VOL#1

<< edellinen 1 2 3 4 5 6 ... 57 seuraava >>

TUIJA ON TULINEN JA OMA ITSENSÄ!

Tuija on liian seksikäs ikäisekseen ja rauhallinen.
On Markkua ja miesystävää ja nallekarhua täällä kehumassa... Eikös tää stara itse jahdannu jotai venäläistä Iisalmen kuppiloissa? Ei saanu sitä vissii, ku keksii näitä mielikuvitusystäviä? Mulle ei ole vieläkään valjennu, mikä tää Tuija on!? Ollu joku missi sata vuotta sitten vai? Tullu julkisuuteen Tuksun myötä?

SEXY JA VILLI

Päinvastoin Tuija on villi kun sille päälle sattuupi. Sexyä ja ruutia on.

Tuija on ihana pullukka

Tuljalla on 30 kg ylipainoa ja kilot ovat juuri oikeissa kohdissa. Mi gorda bella!

Näyttävä nainen on

Mitä nyt Tuijaa livenä nähneenä, voin sanoa että on näyttävän näköinen. Pullukka sanaa en käyttäisi. Uhkea hän sitävastoin on ja se ei ole synti kun aikuinen nainen kerta kyseessä.

Tuija on upea XL-nainen, ylipainoa 30 kg

Tuija kantaa 30 kilon ylipainonsa upeasti. Lihavuus on keskittynyt juuri oikeisiin kohtiin. Tuija on niin upea, että hän käy kehumassa täällä itse itseään. Tuija on esimerkiksi "Matti savosta" ja kaipaa psykiatrista hoitoa.

Herjaajat hiljaa!

Olen tavannut Tuijan ja ylipainoa EI OLE 30 kg suurin surminkaan....tässä nyt taas joku kateellinen herjaa....Hymy lehdessä turkki on muhkea, ottakaa huomioon!! Oletan että neiti Järvisellä on 10-15 kg, joista varaa pudottaa, mikäli itse katsoo sen tarpeelliseksi. Komea hän on uhkeanakin! Kukkakepit hiljaa.

Tuijan ylipaino näkyy kauas

Tuijan tuhti olemus näkyy selvästi esim. Kalajoen juhannusjuhlista otetulla YouTube-videolla, jossa Tuidero "laulaa" Tuksun taustoja. Ylipainoa on selvästi enemmän kuin 10-15 kg, tuplasti enemmän. Kyllä 30 kg on lähempänä totuutta, rakas Tuija. Vaakalukemista näet sen itsekin helposti, tosin laskutehtävä voi olla sinulle liian vaikea.

Painonvartija palstako?

Onko tämä jokin painonvartijat palsta vai? Eikö teillä ole muuta keskusteltavaa täällä? Ihan huvittaa koko touhu. Tuija on upea ja lahjakas, viis pienestä pyöreydestä. Päinvastoin se pukee häntä. Puhukaa vaikka hänen kauniista silmistään, hiuksistaan ym positiivisesta...AINA ETSITÄÄN VAAN NEGATIIVISTA. Olettepa tylsiä ihmisiä.

Tuija on ilus naine!

Tuija on ilus naine,kes on ka populäärne eesti maal!

Tuijan omakehu haisee ja paino nousee

Tuija on upea ja lahjakas? BAHAHAHAHAAA. Lahjakas tyhjänpuhuja, mitään ei saa ikinä aikaa. Ja 30 kg ylipainoa ei ole "pientä pyöreyttä". Olet täysin epätoivoinen, Tuija. Et ole saanut elämässäsi mitään aikaan. Pelkkää tyhjää puhetta.

Jokaisen oma asia

Eikö se ole jokaisen oma asia paljonko painaa? Pitäkää vain huolta omasta painostanne, siinäkin varmaan tarpeeksi tekemistä. Tuija on upea nainen ja sitä ei mikään muuksi muuta. Minusta hän ei ole lihava. Suomi täynnä paljon lihavampia.
rumahan tuo o

Aito nainen ja vaitonainen

Maailman ärsyttävin nainen minkä olen tuntenut elämäni saatossa. Ei usko eikä kunnioita minua.

hiukan on

Vaikka Tuija Virtanen kehuikin nk."pipoani" tv-ssä, olen silti sitä mieltä, että Tuija Virtasella on ylipainoa.

Tuide - Tuksu 1-0

Kiitos Tuija taas Hymyn plokista (hih-hih)...

Minusta alkaa tuntua että taidan heivata tuon Tukiaisen Johannan näätimisen ihan kokonaan.
Tämä siksi että olen ihastunut Tuula juuri sinun plokeihin (hih-hih). Ne ovat sellaista kevyttä jutustelua ilman asiaa - mieleeni tulee lukioaikojen aineet ja esseet joissa paperit piti saada täyteen ilman mitään merkittävää sanomaa.

Minulla on ollut nyt ihan lähiaikoina jännittynyt olo. En tiedä kumpi on turhempi: sinä Teija vai Tuksu. En näe mitään syytä miksi kirjoittelette plokeja (hih-hih) webbiin ja saatte niistä korvausta. Molemmat hingutte "julkisuuteen" kovasti, toinen vielä innokkaammin, mutta en ole vielä keksinyt mitä teillä on minulle annettavaa.

Taidanpa hylätä Tiina tuon Tuksun sinun vuoksesi ja alkaa seuramaan sinun jännittäviä vaiheita. Ehkä ratkaisevin yksityiskohta tässä päätösprosessissa oli sana: VIDEOTV.

Olette Taija ja Tuksu molemmat hupaisia, Tuksu kylläkin surkuhupaisempi, mutta sinä olet tietyllä tavalla lutuisempi. I'm your näätä.

Suomessa pääsee julkkikseksi aivan liian helposti

Olen samaa mieltä K-näädän kanssa. Kiitos oivasta kirjoituksestasi K-näätä!

Teille aidoille faneille haluaisin sanoa, että Tuija on tavis ja nevari (never heard) todella monelle suomalaiselle. Iisalmen oma pikkujulkkis ja kylähullu, jolle suurin osa nauraa. Sen tähden hänet kutsutaan radioon höpisemään. NEWSFLASH: Tuijalle nauraa myös ohjelmien ja juttujen tekijät ym. "yhteistyökumppanit"!

Harhaisessa mielessään Tuija tosiaan kuvittelee olevansa merkittäväkin julkkis ja huomionkipeänä kirjoittaa blogissaan mielellään yksityisasioitaan, juurikin niistä asioista, joista todelliset julkkikset mielummin vaikenevat. Lisäksi monet Tuijan jutut vaikuttavat liioittelulta, suoranaisilta valheiltakin. Siihen kun vielä lisätään hehkutukset jostain 20 vuoden takaisista missikisoista ja name-dropping, niin resepti on valmis. Me nk. "fanit" (tuijakielellä!) rakastammekin näitä aivopieruja ja Tuijan ehtymätöntä itsepönkitystä, koska ne saavat meidät nauramaan. Kyse on siis puhtaasti viihdearvosta, ei arvostuksesta tai ihailusta.

SOPII YRITTÄÄ!

Siitä vain sopii yrittää julkkikseksi, jos kerran NIIN HELPPOA. Kerro onnistuitko? Monet yrittävät vuosia eivätkä pääse ikinä. Tiedän tämänkin puolen...Kai sitä onneakin tässä tarvitaan kaiken muun lisäksi.

”fani”

Ei sovi yrittää, kun ei julkisuus kiinnosta. Mutta todisteena väitteilleni meillä on sellaisia turhia julkkiksia kuin Johanna ja Julia Tukiainen, Janita Janatuinen, Henna Kalinainen...ja pikkujulkkis Teija..ei kun..Taija...äh, siis Tuija Lampinen...vai mikä lie Järvinen onkaan.

Rahalla saa ja hevosella pääsee. Hevosen sijaan kannattaa nykyään sijoittaa silikonirintoihin ja kaveerata mahdollisimman monen julkkiksen kanssa. Paljas pinta ja skandaalit ovat avuksi myös. Niin helppoa se on. Ei tarvitse olla edes kaunis, saati lahjakas, m.o.t.

Sinulla yrittäjä ei taida olla tissejä, julkkiskavereita, ei lahjoja eikä karismaa. Yksikin näistä avuista riittäisi. Mitähän Tuijalta löytyy?

Moi Tuija ja kiitos vastauksesta!

Hupsista! Meni otsikko ja nimimerkki sekaisin edellisessä viestissäni. Olen suorastaan huumaantunut, kun itse Tuija vastasi nimimerkillä "yrittäjä". "Tiedän tämänkin puolen..." on kuin suoraan Tuija näppäimistöltä, ettei se kai kukaan muu voi olla. Managerihan tietää tunnetusti kaiken julkisuudesta.

Eihän se ole helppoa

Eihän se ole helppoa. Tuija on tyrkyttänyt itseään kaikkialle, mutta päässyt vain Hymyyn pienen piirin pilkattavaksi.

Tuijapedia

Ketjun perustajana pistän toivotun (mutta vajaan) Tuijapedian tähän, täydentäkää !!!

A = ALUSTAVASTI LAULETTU DEMO, AHDISTELUYRITYS, ARVOISA LUKIJA, ARTISTIT OTTAKAA YHTEYTTÄ!

E = ETTÄ NÄIN, ESKO, EX-KOVA URHEILUNHARRASTAJA, EI OLLUT AIKANI LÄHTEÄ, EINARI

F = FANIPALSTA

G = GEENIPERINTÄ

H = HALIT JA HALAUS

I = IISALMI, IKIMUISTOINEN MUISTO, ISÄNI OLI ELÄESSÄÄN TYÖNJOHTAJA/NÄYTTELIJÄ

J = JOULUKUUSI (2,5 CM), JARIQ

K = KÄYNTIKORTTI, KÄDET NÄIN, KÄDET HOUSUISSA, KOIVUMIES, ”KAUPAN” RANSKALAISET, KILJU, ”KONDIKSEEN”, KOLME JA VARA, KUUMA PUUMA, KAUNIS LUKIJANI

L = LAULUTELINE, LASIVUOKA, LUUSERIT ÄLKÖÖN VAIVAUTUKO TAI KOULUKIUSATUT, LET'S ME ENTERTAIN YOU

M = MUSTA LÖYSÄHKÖ PIPO, MARIAN UNI (POPAHTAVA VERSIO), MUNAT KATOSSA, MEIJERIVOI, MINULLA ON NK. ”LIEVÄSTI” YLIPAINOA, MINUUN ON OTTANUT YHTEYTTÄ ERÄS MEGAJULKKIS

N = NOPPAPOTTI, NS. ”TWIGGY”, NIINHÄN SIINÄ SITTEN KÄVI, NICA, NK. ROMANTIIKAN POIKANEN

O = OLEN MYÖS KÄYNYT TAIVAASSA

P = PAULA KOIVUMIES, POP CAD, PIETARILAINEN MILJONÄÄRI

R = RULLATUOLI, RAKASTA RAKKAIN

S = SILIKONIVUOKA, SUKLAAKIRSIKKAKAKKU, SÄNKYHUOVAT, SENEGALILAINEN IHAILIJA

T = TAKLAAJA, TUNKIOKIITÄJÄN TÖPPÖSET, TAIVAALLINEN HAHMO (KARI TAPIO), TURKKILAINEN POLIISI, TAEKWONDO, TÄMÄ TIEDOKSI UHKAILIJOILLENI, TOSI-FANI

U= UHKAAJANI, TULE JÄÄMÄÄN KIINNI

V = VIDEOTV, VOI

20 = 20-KYMPPINEN, 20-KYMPIN IKÄINEN

Harhaisessa mielessään Tuija tosiaan kuvittelee olevansa merkittäväkin julkkis ja huomionkipeänä kirjoittaa blogissaan mielellään yksityisasioitaan, juurikin niistä asioista, joista todelliset julkkikset mielummin vaikenevat.
. . .
Me nk. "fanit" (tuijakielellä!) rakastammekin näitä aivopieruja ja Tuijan ehtymätöntä itsepönkitystä, koska ne saavat meidät nauramaan. Kyse on siis puhtaasti viihdearvosta, ei arvostuksesta tai ihailusta.

Tämä on tietysti vain veikkaus, mutta luulenpa että nämä julkisuuteen pyrkivät sitten käyvät kurkkimassa nettipalstoilla että kuinkahan sitä minun blogiania on nyt kommentoitu ja mitä minusta puhutaan. Sitten me "näädät" saamme lukea vastauksia seuraavasta blogista - näin juuri oletettavasti on käynyt mm. Johanna Tukiaisen kohdalla.

Tuksun kohdalla minulla tuli kyllästyminen eteen, ehkä myös vastenmielisyys lopulta otti vallan. Tyrkkyjulkkiksien blogien pitäisi olla win-win -tilanteita: näädät saavat oman röhönaurunsa ja tyrkky saa kuvitella hetken olevansa tärkeä.

Tässä Tuijan tapauksessa ollaan paremmin siinä "viattomassa" huvissa kuin Tuksunkin kohdalla aiemmin. Ennen kuin Tuksun kohdalla alkoi itsemurhauhkailut, radikaali exän haukkumimen ja epäilyt keksitystä raskaudesta niin näätiminen oli hauskaa ristiriitaisuuksien ja valheiden paljastamista. Tuija kirjoittaa blogeja, me etsimme niistä hauskoja sanoja yms. - hauskaa ja viatonta.

Kyllä minä olen entistä vakuuttuneempi että hylkäämällä Tuksun pääsen takaisin näätimisen alkujuurille. Anteeksi vain Tuksun "fanit" - Tuksu nyt vain on nykyisin tylsä. Sitä Tuija ei ole.
yrittäjä:
Siitä vain sopii yrittää julkkikseksi, jos kerran NIIN HELPPOA. Kerro onnistuitko? Monet yrittävät vuosia eivätkä pääse ikinä. Tiedän tämänkin puolen...Kai sitä onneakin tässä tarvitaan kaiken muun lisäksi.

Miksi pitää yrittää julkkikseksi? Olen varmaan vähän vanhanaikainen ja tosikko, mutta minun maailmassani täytyisi olla joku asia jonka kautta sitä tulee julkisuuteen, klassinen esimerkki vaikkapa laulaja.

Laulaja X on hyvä laulamaan, mutta ei ole breikannut. Tarvitaan pientä markkinointia ja hitunen jylkisuuttakin. Sitten kun on pää auki on julkisuudesta ehkä myös apua varsinaisessa työssään, mutta vain hallitusta julkisuudesta. Et voi valita julkisuudesta vain niitä hyviä asioita, kaikki pengotaan ja lopulta kaikki on kuitenkin itseaiheutettua (huom. Tuksullekin).

Mutta mitä minä tekisin julkisuudella? En mitään. Ei julkisuus ole itsessään ihannoitavaa - se on ihannoitavaa mitä osaa tehdä.

Hurjat on kommentien määrät ollut tällä perustamallani palstalla. Missä FANIT ?

Tuija. Voisit omalla nimelläsi kommentoida asiaa täällä(kin). FB:ssähän suosiosi (ja varsinkin toivomiesi miesfanien taso) varovaisen kauhea.

<< edellinen 1 2 3 4 5 6 ... 57 seuraava >>

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €