Keskustelu

Rekisteröidy tästä
Unohtuiko salasanasi?

Lue keskusteluohjeet

Tervetuloa Hymyn keskustelufoorumille! Aloita lukemalla Yleiset periaatteet ja ohjeet keskustelupalstalle kirjoittamiseen.

Kohumanageri Tuija Järvinen VOL#1

<< edellinen 1 2 3 4 5 ... 57 seuraava >>

Hanski:
Tiitterä Tino:
Juu, täytyy myöntää, laulaa ainakin paremmin kuin Tuhniainen, jolla on vaikeuksia laulaa nuotilleen oikein ja erittäin ohut, lapsenomainen ääni. Tuiden äänialahan on kai lähinnä ns. viskibasso.


Makuasia kumpi kiekua kailottaa paremmin. Mutta joidenkin tahojen mukaan hirveä kohu kummastakin kanasta.


Tämä oli hauska viesti! Totta on, etten itse kyllä maksaisi kummankaan tuotoksista mitään ja radiosoittoon ei kummankaan kyvyt ole yltäneet, kaikesta tekokohusta ja yrityksistä huolimatta.

TUIJA ON ERI KIVA MUIJA!

Tuija on ihanan luonnollinen ja ei yritä mitään!!! Toisin kun jotkut väittävät...se on julkkis juuri siksi kun on niin "erilainen" persoona. Välitön, iloinen ja aina ystävällinen. Jotka hänet "tuntevat" oikeasti, todella tykkäävät hänestä.

JARIQ- YES !

Nyt Tuija on löytänyt todella karismaattisen uuden laulajakyvyn!!! Todellinen tähtilupaus. Hän on Kuopion Rauhalahden todellinen paikallinen "tähtiartisti". Tämä on faktaa. Naiset ovat ihan villinä häneen. Näetty ja koettu!!!

Tuijan löytö: JariQ!

Hyvä Tuija! Nostit Jariq:n tietoisuuteen. On sen arvoinen artisti.

Tuija manageroi itseään

Itse itseään:
- manageroiden
- tyydyttäen
- juottaen
- syöttäen
Siinä Leenan elämä lyhykäisyydessän.

Näitä provoja lissää

kamu:
Tuija on ihanan luonnollinen ja ei yritä mitään!!! Toisin kun jotkut väittävät...se on julkkis juuri siksi kun on niin "erilainen" persoona. Välitön, iloinen ja aina ystävällinen. Jotka hänet "tuntevat" oikeasti, todella tykkäävät hänestä.


JUURIHIN NÄIN! Itse olen kymmeniä vastaavia "kehuja" kirjoittanut, ihan vaan vittuilumielessä; mutta toki "Elsa, kohtalon lapsi" ottaa ne tosissaan ja taas kävellään Iisalmen S-Marketissa rinta rottingilla,ja sitä saatanan kälätystä kassajonossa Maire... kaikki häpee sua.

Manageroitko mua?

Voisitko Tuija kertoa, että mitä minun pitää tehdä, jos haluaa sinut manageriksi, vaikka seuraavassa blogissasi? Please. Olen kuullut susta paljon kehuja.

TUIJASSA ON ”MUNAA”!!!!

Älkääpäs mollatko luuserit! Tuijassa on enemmän munaa kuin teissä ilkimyksissä yhteensä....Te ette saa ääntänne raukat kuuluville kuin vain täällä ja senkin uskallatte tehdä VAIN nimimerkin turvin. Nauran minä teille! Haha haha....TUIJASSA ON MUNAA!!!!

JUU, MUNAT ON.

Tuiden munat on sarjassa, mulla
rinnakkain.

Ihan nainen on!

100% nainen!!!!

IHANAINEN!

Tuijalla on ihanat pitkät vaaleat hiukset ja suuret ruskeat silmät sekä pusuhuulet. Tiedän kun olen niitä suudellut<3 Pusi!

LUONNONLAPSI EI OLE VÄLTTÄMÄTTÄ TAVIS!

Tuija joka uskaltaa olla luonnonlapsi julkisuudessa, on kaukana taviksesta!!! ROHKEA NAINEN. Nuoremmat julkkisnaisetkaan eivät ole yhtä itsevarmoja. Ottakaapa siis oppia!

No jaa

Mielestäni Johanna Tukiainen on tavis. Paksu ja pönäkkä, juopottelee, työt ei maistu, selkeää sosiaaliainesta. Haluaisin nähdä kauniita ja muodokkaita naisia, en ylimaalattuja kaameita pötkylöitä.

Missä?

Mistä tämä tuija nyt on edes julkisuuteen tullut? Julkisuuteen itseään tyrkyttävän säälittävän hahmon mukamanageri? Melko säälittävä itsekin ja kiloineen ja ruskeine hampaineen näyttää kyllä lähiöräkälän asiakkaalta, tai ainakin siltä, miltä kuvittelen niiden näyttävän, itse en asioi sellaisissa paikoissa, joissa tuollaiset käyvät.

Botox ja silikoni aikapommi!

Harras toive! Laita Tuija ne "luonnollisuus" kisat pystyyn. Olen sitä mieltä, että luonnolllisuus on muovisuutta parempi ja TERVEEMPI vaihtoehto. Monet julkut Heidi Montag mukaanlukien nyt katuvat leikkauksiaan ym. Eivät ottaisi ikinä, jos olisivat tienneet haitat etukäteen, Ja haitat tulevat monesti esille vasta vuosien perästä!!! Harvat naiset ajattelevat nenäänsä pidemmälle. Pääasia, että nyt on kaunis.

Tuija ”kultasormi” Järvinen

Odotamme suurella joukolla että Johannan häät televisioidaan! Haluamme nähdä kun kohumanageri Tuija "kultasormi" Järvinen esiintyy! Jeeee.....
Mä en ikinä jaksa lukea tän tyypin plokeja loppuun. Ihme tätien löpinöitä. Kuka tää marttakerholainen on? Miks sillä on ploki. Ja joo, onko muita ansioita, ku hengaus Tuksun peesissä?

TUIJA ”PITSEISSÄ”!

Mä haluun nähdä kuuma puuma Järvisen pitseissä.....alastomuus ei seksikkäintä kenelläkään vaan "verhoiltu" body....pikku naiset ei tällästä karvasta kollia sytytä ja onhan aikuisten naisten taidot toista luokkaa....puhun kokemuksesta..

Mikä Tuija?

Onks tää täti se paksu, mutta löysä säkki, jolla oli sirkusmeikki naamalla, joka heiluu hullun humalaisen lailla ja päästää ääntä RMJ: ssä Tankki Tukevaisen takana? Mitä merkittävää se on tehnyt? Ei oo ainakaan lauluääntä. On tapellut jossain kapakassa, mutta kai se jotain tekee elääkseen...

Tuija on kaunis sisältä sekä ulkoa!

Eino taitaa vihata Tuijaa. Jokainen joka tietää ja tuntee Tuijan, ei ole samaa mieltä Eino paran kanssa! Tuija ei ole löysä todellakaan puhumattakaan mikään "säkki". Jos olisi, hän ei ikinä olisi siinä missä nyt on. Taitaapa Einon taakse "piiloutua" eräs onneton mieshenkilö Savosta 8nimenkin voisi kohta jo julkistaa), jolle Tuija sanoi: Njet!!!! Tuija ei ole tapellut missään!!! Eino on itse ilmeisesti kylvänyt riitaa Tuijalle baarissa...

Ilona on Ihana

Tuijan miesystävä:
Eino taitaa vihata Tuijaa. Jokainen joka tietää ja tuntee Tuijan, ei ole samaa mieltä Eino paran kanssa! Tuija ei ole löysä todellakaan puhumattakaan mikään "säkki". Jos olisi, hän ei ikinä olisi siinä missä nyt on. Taitaapa Einon taakse "piiloutua" eräs onneton mieshenkilö Savosta 8nimenkin voisi kohta jo julkistaa), jolle Tuija sanoi: Njet!!!! Tuija ei ole tapellut missään!!! Eino on itse ilmeisesti kylvänyt riitaa Tuijalle baarissa...


Olen myös kylvänyt vakoa. En toki kerro kenen. Mutta aika löysää oli, niin paikat kuin jutut. Ja täähän oli Ilona Persuaisen fanipalsta.

Tuija teki Johannasta laulajan!

Tuija on todella herkkä ja fiksu nainen. Älykäs ja ahkera. Työllään hän on missä on!!! Veetuilut sikseen. Johanna Tukiainen saa olla kiitollinen hänestä. Tuija jatkaa, kun Johanna lopettaa. Olen sitä mieltä. Kova nainen, jota ei pikkuhaukut kaada...

Kissatappelu luvassa?

Kiva, että tällä palstalla ennustajaeukot/-ukot ovat päteviä arvioimaan tulevaisuuden visioita ja toteutumia. Haluan oikeasti nähdä sen tappelun, joka näistä ennussanoista seuraa, kun Tunkki saa asian tietoonsa.

Eikä

Jos TUKSU on Tyrkky, niin tämä Iisalmen-ihme on vielä kaikkien äitien TYRKKY! Tsiisus AUTA ja pelasta näiltä koko seutukunnan mokaajilta. Pian on kaikilla Iisalmelailla tuon Törkytuijan maine!! TUO TÖRKY IHMINEN ON SAASTA! ÄLÄ PILAA TOISTEN ELÄMÄÄ!!

Sauna Sukkulaa parempi

Ei vittu. Sauna maailman paras keksintö, toteaa Tuija FB-sivullaan. Lisäkammotuksena hirveitä itse napattuja "saunanraikkaita" kuvia. Menkää tsiikaan. Pesee tähän mennessä ilmestyneet kauhuleffat (mm. Manaaja) mennen tullen. Olisin kommentoinut pidempään, mutta nyt tulee... yääkkkk......

Taidan tehdä FB:n ylläpidolle ilmoituksen tämän piiperon sivustosta. Kuvat pelottavat lapsia. Laittaisi edes yksityisyysasetukset kohdilleen, ettei viattomien pilttien tarvi nähdä painajaisia moisesta luuskasta.

<< edellinen 1 2 3 4 5 ... 57 seuraava >>

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €