Keskustelu

Rekisteröidy tästä
Unohtuiko salasanasi?

Lue keskusteluohjeet

Tervetuloa Hymyn keskustelufoorumille! Aloita lukemalla Yleiset periaatteet ja ohjeet keskustelupalstalle kirjoittamiseen.

Diabeteksen hyvä hoito

<< edellinen 1 2

Näin toimii LCHF/VHH

LCHF/VHH on Ruotsin Sosiaalihallituksen hyväksymä, tieteeseen ja käytännön kokemukseen perustuva hoitomuoto niin diabetes2:ssa kuin painonhallinnassa.
Lisää tietoa: http://lchf3356.blogit.fi/diabeteksesta/diabeetikon-keittokirja-1917/lchf-r uokavalion-vaikutuksesta-diabeeteksessa/

Eikös Diabetes

...yleistynyt vauhdilla tuossa iloisella 60-70 -luvulla, kun D-vitamiinin saantisuositukset vedettiin "asiantuntijoiden" voimin lattiasta läpi?

Kannattaa muuten kiinnittää E-epa -ja muissa rasvatuotteissa huomiota tuotteen laatuun tai napsia kunnolla antioksidantteja, kuten astaksantiinia (hyvä yhteenveto: http://www.vitaelab.fi/Terveystietoa/Astaksantiini) ettei pääse rasvat härskiintymään kehossa.

Hyvä Tolonen kun pidät aihetta esillä!

Ehkä tavallinen tyäläinenon istuu väärässä junassa

Olen asunut ulkomailla 43 vuotta.tehden normaalia rakennus työtä. en usko yhdenkään lääkärin valheellisi, kirjoista otettuja selityksiää.
Lehdistö pitää huolen että liian oikeat tutkimukset eivät pääse tavallisen ihmisen tietoon, sokeritauti on rahan kalastus, köyhiltä rikkaille ja diabetes on ainoastaan c-vitamiinin ja muiden tärkeiden mineraalien ja vitamiinien puute, lääkärit yhteiskunnassa on kuin poliisi tutkansa kanssa odottamassa köyhälistön rahan siirtoa rikkaille, mutta tulee aika jolloin lehdistökin uskoo ajatukseni, ihminen ei kuole vaan on hengellisen elämän robotti, ja minä olen se joka tiedän asian jo nyt ilman yhteiskunnan aivopesua, lääkäri on yksi 100 ta pummeista jotka eivät tuota mitään yhteiskuntaan, vaan eiävät toisten kustannuksella

maailma on pieni

PARANSIKO HENKINEN ELÄMÄNI YSTÄVÄNI SISAREN SUOMESSA,
mAAILMA ON TODELLA PIENI KUN KATSOO MOUN ISASTA, KAUPUNKI KESKELLÄ ERÄMAATA

jatkoa edelliseen

Suomessa käynyt ystäväni oli saanut avun Hymyn kirjoituksesta, sisarensa sääri haavaan, ja toi ja luki sen minulle, ja en voinut muuta sanoa että maailma on pieni ja minä olen kirjoittanut se täss 3x3 m. huoneessa ja nyt4.11.2012 tuntuu että saan omatkin säärihaavani hallintaan kun hän toi Abilar pihkasalvan nimen ja tilasin 2 20 g tuubia, minulla säärihaavat sairaalassa 5 kk. huononivat, vaikka pienestä raapaisusta alkoivat ja koko kanta alkaa nyt uusiutua ja toisen jalan nivelen pää supistuu myös, eli vain 3 % vetyperoksidiä ja ilmava lasten näpi, että ilma vaihtuu, ei kireitä sairaalan laastareita jotka vain pahentaa säärihaavaa, minulla on kokemusta 2010 kun 50x50 millinen haava parani omin avuin kun otin aina kireön terveyskeskuksen laastarin pois.

Sairauteni jatkuvuus

Asiat on pikkuisen parantuneet, vaikka toista vuotta olen säärihaavojen takia sairastanut, mutta nyt on diabetes kontrollin alla kun saan sepysymäänn aamuisin 6-7 välillä alin on ollut 5.2 kellot lyä jos yli 7 menee, että mitä tuli oikein syötyä, painoni olen saanut myäs alenemaan 87 kiloon, mutta kävellä en osaa muuta kuin tuki kulkijan kanssa, mutta ihmeellisesti on jo kumpakin käteni alkanut osoittaa elon merkkeja, kun loukkasin ne 11/2011 putoamalla, täällä on ollut kesä 40 asteista iltapäivä lämpöä ja 30 aamuisin, mutta lääkärini on antanut ko matkustusluvan tulla kotia lentokoneella ja uskon huhtikuun viileyden parantavan säärihaavani.

<< edellinen 1 2

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €