Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

Oinas

21.3. - 20.4.

Oinaan merkissä syntyneenä tehosi ovat aivan huippulukemissa marraskuun aikana. Pluton ja Marsin sulkeutuva neliö merkkiisi ja siellä vaikuttavaan Uranukseen vaativat ehdottoman tarkkaa keskittymistä omaan elämääsi ja omiin päämääriisi. Pieninkin ohjaaminen – määräämisestä puhumattakaan – nostaa karvasi pystyyn ja taistelu on valmis alkamaan. Oikea suuntaus tuo aivan uskomattoman hyvät tulokset.
Rakkaus: Rakkauselämä roihahtaa kunnon liekkiin vasta marraskuun jälkimmäisellä puoliskolla ja silloin onkin täysi rähinä päällä positiivisessa merkityksessä. Seksuaalinen lataus on korkealla ja sydän tietää mitä haluaa. Tarvitset paljon omaa tilaa ihastumisen tasosta riippumatta, joten iilimadot älkööt vaivautuko Oinaan reviirille.

Härkä

21.4. - 20.5.

Venus ja Aurinko tekevät Saturnuksen kanssa oppositiota merkkiisi ja siksi jokainen solusi mittaa tekemisesi mielekkyyttä armottoman tarkasti. Energiaa ei ole nyt käytössä läheskään normaalia määrää ja siksi on pystyttävä tekemään tiukkoja valintoja siitä, mitkä ovat sinulle ne kaikkein tärkeimmät kehittämisen alueet elämässäsi. Kovin nopeasti ei nyt millään pääse juoksemaan ja viisainta olisi ottaa mahdollisimman rennosti.
Rakkaus: Kriittisyytesi kumppaniasi ja jopa kumppaniehdokkaita kohtaan nousee marraskuun ensimmäisellä puoliskolla aivan huippulukemiin, eikä kenenkään kannata suuremmin huolestua, ellei pysty vastaamaan tämän hetken odotuksiisi. Kunnossa oleva suhde kestää tämän hetkellisen ahdingon ja lopulta vain vahvistuu entisestään. Päinvastaisessa tapauksessa saattaa loppu olla lähellä.

Kaksonen

21.5. - 21.6.

Alitajuinen paine synnyttää valtavan tarpeen olla liikkeellä ihan mihin suuntaan tahansa tämän marraskuun aikana. Nyt ei ole olemassa ensimmäistäkään järjellä selitettävää tai ainakaan selkeästi ennalta varmistettavaa askelta, vaan kaikki mitä tapahtuu, se vaan tapahtuu. Olet niin vahvassa ohjauksessa, ettei ole syytä miettiä päätöstesi kannattavuutta millään mittarilla. Nyt on vain tehtävä hetki hetkeltä juuri sitä mikä eteen sattuu sopivasti osumaan.
Rakkaus: Rakkauselämässäsi olet aivan yhtä pihalla ja parempi olla sitä tietoisesti. Sinun ei kannata yrittää selittää tekemisiäsi tai tekemättä jättämisiäsi millään tavalla. Kaiken sanomasi voi tulkita kiertelyksi tai valehteluksi ja siksi on parempi vetäytyä Kaksoselle haasteelliseen hiljaisuuteen. Romantiikka ei ole nyt vahvimmalla sijalla ajatuksissasi, mutta toimivalle suhteelle tästä ei synny mitään ongelmaa.

Rapu

22.6. - 22.7.

Jos lokakuu jo hiukan koetteli kärsivällisyyttä, niin nyt marraskuussa saat olla todella tarkkana kaiken olemisesi kanssa. Olet kuin ruutitynnyri, jonka lähelle ei kannata uskaltautua tulitikkujen tai palavan tupakan kanssa. Tarvitset kaiken mahdollisen tilan pystyäksesi suuntaamaan tämänkertaisen valtavan energialatauksen omaa elämääsi tukevaan suuntaan. Tee se tietoisesti ja tulet hämmästymään tehokkuutesi määrästä.
Rakkaus: Tunteet liikkuvat suurin piirtein samalla voimalla suuntaan tai toiseen. Tarvitset todella paljon omaa tilaa ja aikaa, mutta vastaavasti kumppanillesi luonnollisella tavalla osoittamasi rakkaus on sitäkin tulisempaa. Seksuaalisuutesi liikkuu sellaisissa lukemissa, ettei sinulla ole mahdollisuutta pitää jalkojasi tiukasti maan pinnalla pelkällä tahdonvoimalla. Nyt jylläävät ihan muut voimat.

Leijona

23.7. - 22.8.

Merkissäsi edelleen vaikuttava Jupiter ottaa nyt marraskuussa vastaan kohtalaisen raskasta neliötä Saturnukselta, Auringolta, Venukselta ja Merkuriukselta. Tästä syystä tämä kuukausi on sinulle tavallista haasteellisempi ja voit suosiolla varustautua kohtaamaan hidasteita ja suoranaisia ongelmia suunnitelmiesi toteuttamisessa. Kysymyksessä on selvä mahdollisuus korjausliikkeisiin ja niitä kannattaa tehdä tietoisesti.
Rakkaus: Tällaisen jakson aikana on huumori koetuksella ja se tulee varmasti näkymään isompana tai pienempänä kahnauksena kumppanuudessa. Varo kohdistamasta mitään syytöksiä oman olotilasi tai omien juttujesi pysähtyneisyydestä kumppanisi niskaan. Uskalla ottaa rennosti ja anna kaiken vaan mennä omalla painollaan juuri niin kuin se on mennäkseen. Seurantaa ei juuri kannata harjoittaa.

Neitsyt

23.8. - 23.9

Toivottavasti pistit elämääsi edes hiukan remonttiin viime kuun aikana, sillä nyt tarvitset kaiken mahdollisen energian ja tietoisuuden täysin omaan käyttöösi. Kuulut siihen ryhmään, jolla menee nyt hirmuisen lujaa ja vauhtia on uskallettava pitää päällä muiden mutinoista piittaamatta. Menestystä on luvassa kaikilla alueilla, joilla uskallat heittäytyä seuraamaan sisäistä kutsua itsesi täysipainoiseen toteuttamiseen.
Rakkaus: Rakkauselämässä erotellaan jyviä akanoista tehokkaalla seulalla. Vain aito rakkaus uskaltaa katsella vierestä hurjaa ja lähes kuolemaa uhmaavaa vauhtiasi yrittämättä puuttua siihen millään tavalla. Silloin kun tämä tila sinulle annetaan, palkitset sen ylenpalttisesti omalla rakkaudellasi ja mikäli tilaa ei ole tarpeeksi, aiheuttaa se kasvavaa ahdistusta ja vaikeuttaa yhdessäoloa.

Vaaka

24.9. - 23.10.

Viime kuussa pääsit harjoittelemaan energiasi kohdistamista positiivisessa ja rakantavassa ilmapiirissä, mutta nyt on tilanne aivan toinen. Voimaa ja mahdollisuuksia on vähintään tuplaten viime kuuhun verrattuna, mutta nyt on osattava toimia täysin itsenäisesti, jotta tämä lataus suuntautuisi juuri oikeaan kohteeseen. Mitä tiukemmin pidät koko ajan täysin oman linjasi, sitä parempi lopputulos sinua odottaa.
Rakkaus: Tällaisen latauksen kanssa kulkiessasi olet tavallista haluttavampaa seuraa ja kysyntää tulee varmasti riittämään moneen lähtöön. Aikasi on kuitenkin rajattua ja tulet mittaamaan todellisen rakkauden määrää vain sen perusteella, kuinka hyväksyttyä kaikki tekemisesi nyt on. Jos sinun päätöksiäsi yrittää hallita tai määräillä, niin rakkaus muuttuu äkkiä vihaksi ja katkeruudeksi.

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Mitä ikinä haluat saada pysyväksi omassa elämässäsi, niin tämä on ehdottomasti tämän vuoden vahvin ja tehokkain kuukausi täydelliseen sitoutumiseen sinulle merkittäviin päämääriin. Jokainen päätöksesi sisältää nyt tavallisesta poikkeavaa päättäväisyyttä , joka liimaa unelmasi ja haaveesi pysyväksi osaksi henkilökohtaista elämääsi. Tästähän käynnistyy noin 28 vuotta kestävä missio. Toteuta sitä täydellä luottamuksella.
Rakkaus: Marraskuun ensimmäinen puolisko on sinulle vahvaa sydämellä elämisen aikaa ja tunteesi rakentuvat konkreettiseen muotoon tavalla tai toisella. Nyt sinun on uskallettava elää todellisten tunteittesi mukaisesti ja tehdä ratkaisevia päätöksiä, vaikka ne olisivat kuinka kipeitä ja pelottavia. Tämän kuun aikana kokemasi ihanuudet jäävät perustaksi rakkaudelle vuosikymmeniksi eteenpäin.

Jousimies

23.11. - 21.12.

Malttamattomuus ja outo levottomuus kuuluvat marraskuun todellisuuteen. Tunnistat, että valtavia muutoksia tapahtuu kaikkialla ympärilläsi, mutta et pääse vaikuttamaan niihin haluamallasi tavalla. Elät kahden kosmisen voimakeskuksen välimaastossa  ja voit vain seurata mitä ympärilläsi tapahtuu. Sopeuta elämäsi näiden muutosten rytmiin ja luota kosmoksen viisauteen. Ensi kuussa tarvitset kaiken nyt säästämäsi energian johonkin todella tärkeään.
Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi hiukan puolenkuun jälkeen ja siihen kannattaa satsata kaikki liikenevä tietoisuusenergia. Opettele vain nauttimaan jokaisesta hetkestä mahdollisimman täysipainoisesti, sillä tulevan vuoden tunnesisältö pohjautuu sille ilolle ja nautinnolle, mitä uskallat omasta elämästäsi nyt ammentaa.

Kauris

22.12. - 20.1.

Valtava tekemisen vimma tempaisee sinut mukaan kosmiseen muuntumisleikkiin, joka nyt marraskuun ajan seuraa pilkulleen sinun ohjaustasi. Ole siis tarkkana kaiken aktiviteettisi kanssa ja varmista, että jokainen askel ja jokainen ratkaisu on täydellä varmuudella juuri sellainen kuin sinä haluat. Tämä voimalataus muuttaa sinun elämäsi lisäksi koko muuta maailmaa ja siksi päätöksesi ovat niin tärkeitä.
Rakkaus: Näin valtavien päätösenergioiden kanssa toimiessasi joudut keräämään kaiken mahdollisen keskittymisesi yhteen asiaan kerrallaan ja silloin romantiikalle ei jää yhtään ylimääräistä aikaa. Kohtaamiset ovat kiihkeitä ja häikäisevän intensiivisiä, mutta aikaa ei kannata niille alkaa mittaamaan. Sitä sinulla ei ole yhtään ylimääräistä ja yhteistä aikaa sohvan nurkassa on turha haikailla.

Vesimies

21.1. - 19.2.

Toivottavasti uskalsit tarttua lokakuussa annettuihin tilaisuuksiin ja tiedät nyt tarkalleen mitä olet tekemässä ja mihin olet aikaasi käyttämässä. Mihinkään sinulle tarpeettomaan eivät rahkeesi tule tässä kuussa riittämään ja jokainen yritys siihen suuntaan synnyttää armotonta väsymystä. Energiasi on kortilla ja riittää silti loistavasti kaikkeen välttämättömään. Luota kehoosi, sillä se tietää mitä nyt tarvitsee tehdä ja mitä ei.
Rakkaus: Kriittisyytesi ulottuu yllättävän ehdottomana myös rakkauselämääsi ja vain aito välittäminen merkitsee sinulle jotain. Minkäänlainen näytteleminen tai esittäminen ei onnistu sinulta itseltäsi, eikä sinulla ole pienintäkään kiinnostusta ottaa sellaista vastaan. Etenkin kuun alkupuolella saatat huomata kaipaavasi valtavasti ihan omaa aikaa ja rauhaa. Erakoidu ihan kaikessa rauhassa. Se on aidointa sinua.

Kalat

20.2. - 20.3.

Marraskuun ensimmäisellä puoliskolla olet herkkien ja intuitiivisten tuntemusten itsevaltainen hallitsija ja voit luottaa alitajuisiin impulsseihin hetkeäkään epäröimättä. Pystyt lukemaan muiden ihmisten ajatuksia ja keskustelemaan telepaattisesti itse sitä lainkaan huomaamatta. Jollain ihmeen tavalla vain tiedät koko ajan missä mennään ja mitä oikein tapahtuu. Anna siis vain mennä juuri niin kuin on mennäkseen.
Rakkaus: Rakkauselämän alueella vallitsee samanlainen utuinen ja täysin selittämätön ilmapiiri, jolle kannattaa antaa tilaa ja avaruutta ilman mitään aikaan tai paikkaan sidottuja vaatimuksia. Kohtaamiset johtavat aina johonkin, mutta eivät missään nimessä arvattavaan lopputulokseen. Eläminen tunteiden eteerisessä olomuodossa on taivaallisen ihanaa ja siellä ei ole mitään lupauksia tulevasta – vain tämä hetki.

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €