Hymy: Horoskooppi

Seppo Tanhua: Horoskooppi helmikuu 2011

Päivähoroskooppi kännykkään!

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

 

Oinas

21.3. - 20.4.

Oppositiomerkissäsi perääntyvä Mars toimii liipaisimena valtaville muutoksille maapallolla ja aurinkokunnassa. Sinun roolisi on yksi haastavimmista, sillä jokainen solusi on sitoutunut vapauttamaan sinut kaikista turhista sitoumuksista läheisiäsi, ystäviäsi ja jopa työyhteisöäsi kohtaan. Ahdistus ja aggressiot toimivat väsymättöminä oppainasi ja auttavat päästämään irti.
Rakkaus: Rakkauselämässä kiehuu ja kuohuu aina tällaisen vaiheen aikana, eikä omia tai toisen purkauksia pidä pelästyä. Tarvitset aivan valtavasti omaa tilaa suhteesi tähänastisesta kestosta riippumatta. Ottamalla nyt tarvitsemasi tilan lupaa kyselemättä, teet suuren palveluksen rakkaudelle sinun ja hänen elämässä.

Härkä

21.4. - 20.5.

Suuri Risti heittelee elämääsi toinen toistaan kiehtovampia ratkaisuja, joihin sinulla on loistava mahdollisuus tarttua välittömästi niiden ilmaannuttua. Sisäinen levottomuus kertoo aina siitä, että taistelet omien rajoitustesi kanssa, jotka eivät päästä sinua toteuttamaan luovuuttasi ja nauttimaan sinulle kuuluvista henkisistä makupaloista tämän kuukauden aikana. Ole siis valmis pelaamaan riskillä ja käyttämään sisäistä voimaasi.
Rakkaus: Tunnemaailmasi on täysin sidoksissa rohkeuteesi heittäytyä joka päivä uudelleen sinua eniten kiehtoviin ilmiöihin välittömässä läheisyydessäsi. Tunteet syttyvät vain positiivisessa paineessa, joka ajaa sinua uudistamaan ja laajentamaan kuvioitasi töissä, kotona ja vapaa-ajalla. Uskalla siis intoutua tekemään unelmistasi todellisuutta.

Kaksonen

21.5. - 21.6.

Suuren Ristin Mars ja Uranus suuntaavat merkkiisi aivan uskomattoman energialatauksen huhtikuun aikana. Mahdollisuuksia avautuu eteesi ehkä hyvinkin nopealla tempolla ja tilaisuuksiin olisi uskallettava tarttua sillä sekunnilla. Onnistumisesi riippuu täysin kyvystäsi hyväksyä kaikki ne radikaalit ratkaisut, joita nyt pulppuaa jostain tajuntasi syvyyksistä. Luota nyt itseesi ja heittäydy menestyksen kelkkaan.
Rakkaus: Venuksen ja Chironin yhdessä tekemä neliö merkkiisi on parantamassa ja korjaamassa rakkauselämäsi tai arvomaailmasi kohtaamia kolhuja. Se tapahtuu niin, että tunnistat herkästi jokaisen turhaa kipua aiheuttavan tekijän elämässäsi ja olet valmis tekemään kaikkesi kivun poistamiseksi. Tämä jakso on myrkkyä omistamiselle, mutta ei vahingoita aitoa rakkautta.

Rapu

22.6. - 22.7.

Merkissäsi vaikuttava Jupiter osallistuu Suuren Ristin maailmaa muuttaviin talkoisiin ja antaa sinulle kaikki avaimet rakentaa tästä hornankattilasta itsellesi jopa koko elämäsi uskomattomimman menestystarinan. Se toki edellyttää aivan hirmuisen tarkkaa tunteittesi seuraamista, sillä uuden tieltä on uskallettava purkaa pois ehkä hyvinkin paljon kaikkea vanhaa tekemistä ja vanhoja velvoitteita. Tee vain sitä, mistä varmasti tiedät nauttivasi ja 12 vuoden menestystarina on käynnistynyt.
Rakkaus: Rakkauselämä on todennäköisesti tavallista haastavampaa, sillä tällainen henkinen paine aiheuttaa tavallista suurempaa stressiä ja vaatii tiukkaa keskittymistä. Aikaa ja energiaa ei riitä romanttiseen yhdessä oloon yhtä paljon kuin aikaisemmin. Rakkaus tietysti kestää tämän mukisematta, mutta pienintäkään omistamista tai edes ohjausta et nyt ota vastaan.

Leijona

23.7. - 22.8.

Suuren Ristin Uranus on nyt kolmiossa merkkiisi ja Mars sekstiilissä, joten vauhtia pitäisi riittää ihan kiitettävästi. Eikä vain vauhtia, sillä tämä yhdistelmä on myös erittäin oivaltava ja tehokas työkalu ihan mihin tahansa sinua kiinnostavaa tekemiseen. Käytä ihmeessä kekseliäisyyttäsi tehokkaasti hyväksi ja suuntaa energiasi kohteisiin, jotka koet tällä hetkellä tärkeimmiksi.
Rakkaus: Tunnepuolella olet tavallista levottomampi, mutta sepä tuntuu vain vahvistavan vetovoimaasi entisestään. Mitä rohkeammin ja intensiivisemmin heittäydyt toteuttamaan omaa unelmaasi, sitä paremmin sinulla menee myös rakkauselämässä. Uskalla olla myös kumppanillesi jännittävä ja arvaamaton seuralainen. Kulje ihan omia reittejäsi ja tee ihan omia juttujasi. Ne pitävät rakkauden ja romantiikan elossa.

Neitsyt

23.8. - 23.9

Käytössäsi oleva luova energia on aivan huippulukemissa huhtikuun aikana Suuren Ristin osuessa positiivisessa kulmassa merkkiisi. Nyt kannattaa tosiaan pistää tuulemaan aivan täysillä hetkeäkään hukkaamatta. Sinussa on valtava määrä onnistumisen ja elämässä menestymisen energiaa. Ei ole niin väliä, mitä päätät touhuta, kunhan vain touhuat kädet kyynärpäitä myöten innostuksesi taikinassa.
Rakkaus: Vetovoimasi saattaa tuntua aivan ihmeelliseltä, mutta siihen sisältyy melkoinen vaaramomentti monien pyrkiessä pääsemään vain osille kokemastasi menestyksestä. Katsele siis tavallista kriittisemmin seuraasi hakeutuvia ihailijoita ja kuuntele tarkasti sydäntäsi ennen kuin teet liian tiukkoja sitoutumisia. Muuten saat toki nauttia huomiosta täysin siemauksin.

Vaaka

24.9. - 23.10.

Merkissäsi perääntyvä Mars on tässä kuussa toteutuvan Suuren Ristin laukaiseva tekijä. Siksi sinulla Vaakana on aivan uskomaton hetkellinen energia käytössäsi koko huhtikuun ajan ja vielä pitkälle toukokuun puolelle. Voima on suunnattavissa tehokkaasti vain sinulle todella tärkeään kohteeseen, johonkin jota viet intohimoisesti eteenpäin. Tiedät jokaisella solullasi, että nyt on oikea hetki pistää tuulemaan ja hermostut itseesi, ellei mitään tapahdu.
Rakkaus: Tunteet heiluvat tämän jakson aikana korkeilla aalloilla ja tulenpalavat kohtaamiset ovat enemmän kuin mahdollisia etenkin, jos olet vielä vapailla markkinoilla. Vakiintuneen parisuhteen kannalta tilanne on haastavampi, sillä tarvitset nyt todella paljon aikaa ihan itsellesi ja pienikin sitominen aiheuttaa suurta ahdistusta.

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Jupiter ja Pluto aiheuttavat huikean innostumisen ja tehokkuuden hyökyaallon elämässäsi huhtikuun aikana. Ole siis valmis sitoutumaan sataprosenttisesti mihin tahansa sinulle tärkeään asiaan tai suunnitelmaan. Tätä energiaa ei pysty upottamaan tavalliseen päivätyöhön, eikä muutenkaan normaalin elämäsi kuvioihin. Jokainen solusi ajaa sinua vauhdilla eteenpäin elämässäsi ja ahdistus iskee, ellet lähde loikkimaan.
Rakkaus: Venus tekee yhtymää Chironille kolmiomerkissäsi ja sehän lupailee jotain todella ihanaa tapahtuvaksi rakkauselämässäsi. Parantavia ja henkisesti korkeatasoisia kohtaamisia on tarjolla ja nyt kannattaa olla rohkea omissa valinnoissasi. Myös vakiintunut suhde on selvässä paranemisprosessissa, jolloin se syvenee entisestään tai hajoaa lopullisesti.

Jousimies

23.11. - 21.12.

Suurta Ristiä tekevän Uranuksen kolmio ja Marsin sekstiili antavat tälle huhtikuulle jännittävän värityksen ja houkuttelevat sinua johonkin suureen seikkailuun uraan, ammattiin tai harrastukseesi liittyen. Ole siis valmis tarttumaan haasteisiin ja ottamaan tavallista suurempia riskejä silloin kun tilaisuutta sinulle tarjotaan. Nyt on tosiaan paljon pelissä, eikä passaamisen mahdollisuutta kannata edes harkita.
Rakkaus: Venuksen ja Chironin neliö synnyttää positiivista ja parantavaa jännitettä ihmissuhteiden ja rakkauselämän alueella. Positiivinen jännite ei välttämättä tunnu hyvältä, mutta silti se tekee hyvää. Henkisesti kipeää tekevät elementit läheisissä ihmissuhteissa äityvät nyt tulehdusherkkään tilaan, joka lopulta johtaa tarpeellisiin muutoksiin.

Kauris

22.12. - 20.1.

Huhtikuu 2014 saattaa hyvinkin olla koko elämäsi kannalta yksi tärkeimmistä ellei tärkein käännekohta, joka parhaimmillaan auttaa sinua löytämään kokonaan uuden tarkoituksen elämällesi. Paine kaikkien mahdollisten häiriöiden poistamiseen kasvaa huippuunsa huhtikuun edetessä pidemmälle. Samaan aikaan sinulle tarjotaan uusia ja mullistavia mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan elämäsi tärkeintä missiota. Kukaan ei pysty asettumaan tiellesi, kun vaan teet päätöksesi.
Rakkaus: Muutospaine tuntuu hurjana myös rakkauselämässä ja hyökyaaltoja on luvassa niin hurmioitumisen kuin vihastumisenkin muodossa. Suurimmalla osalla merkkisi edustajista on edessään ratkaisun paikka suuntaan tai toiseen myös rakkauden ja kumppanuuden suhteen. Kuuntele siis rohkeasti sydäntäsi ja tee juuri se minkä koet oikeaksi.

Vesimies

21.1. - 19.2.

Marsin kolmio ja Uranuksen sekstiili antavat sinulle huhtikuun ajaksi melkein siivet selkään, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita on tarjolla tiiviiseen tahtiin. Tähän jaksoon kannattaa hypätä ennakkoluulottomalla asenteella ja täydessä taisteluvalmiudessa, sillä vaihtoehtoja heitellään niin nopeassa tahdissa, ettei miettimiseen jää aikaa sekuntiakaan. Aika ja energia ovat nyt sinun puolellasi ja siksi kannattaa pistää toimeksi muiden mutinoista piittaamatta.
Rakkaus: Venus on jo kaikonnut merkistäsi ja romantiikan suurin hohde alkaa väkisin himmenemään viime kuun loistokkuudesta ja ehkä hyvä niin. Tällä hetkellä rakkaus on sitä, että sinulla on varmasti tilaa tehdä omia juttujasi, joten liiallinen liimautuminen vain haittaisi keskittymistäsi välittömien ratkaisujen tekemiseen.

Kalat

20.2. - 20.3.

Jupiterin kolmio ja Pluton sekstiili antavat hitokseen tuulta purjeisiisi ja nyt olisi sitten oltava kanttia ottaa tuo kasvava vauhti vastaan iloisin ja innokkain mielin, vaikka ratkaisusi väistämättä aiheuttavat kuohuntaa ympärilläsi olevissa ihmisissä. Tämä on intuition ja inspiraation kuukausi juurikin Kalojen merkille ja uusia hullunhauskoja aloituksia kannattaa tehtailla oikein olan takaa.
Rakkaus: Rakkaudessa on menossa vuoden ehdottomasti tärkein kuukausi Venuksen vaikuttaessa merkissäsi ja kertoessa upeaa tarinaansa. Tarinaa siitä, että jokainen ilon ja nautinnon hetki tämän kuun aikana tulee kertautumaan useaan otteeseen tulevan vuoden aikana. Siksi tästä jännitteisestä kuukaudesta kannattaa tehdä suurta luksusta sen jokaisena päivänä.

Nyt se on nähty

Vahtaaja - Vesa Häklin BB-blogi
14.10.2013
Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €