Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

Oinas

21.3. - 20.4.

Uranus merkissäsi ottaa vastaan hetkellistä Jod (Jumalan Sormi) kuviota Jupiterilta, Auringolta ja Merkuriukselta tarkimmillaan marraskuun puolivälissä. Tämä on suurten mahdollisuuksien merkki kaikissa sellaisissa asioissa, joissa olet toteuttamassa mitä tahansa tavallisesta paljonkin poikkeavaa projektia. Sinulla on täysin oma polku nyt tallattavissa ja siihen tarvitset vapautta etenkin läheistesi taholta.
Rakkaus: Venuksen saavuttua oppositiomerkkiisi jo lokakuun viimeisinä päivinä, pääset aloittamaan marraskuun kohtalaisen viileissä tunnelmissa. Ihmissuhteiden ollessa hyvällä mallilla, ei mitään ongelmia pitäisi olla näkyvillä, mutta pienetkin erimielisyydet roihahtavat äkkiä hallitsemattomaksi sotatilaksi. Vältä tietoisesti miellyttämästä ainuttakaan ihmistä lähipiirissäsi, ellet todella tarkoita sitä.

Härkä

21.4. - 20.5.

Pluton ja Jupiterin pommittaessa merkkiäsi kolmiomerkeistä käsin, pääset kehittämään omaa elämääsi paljon rennommalla otteella kuin mikään muu horoskooppimerkki. Sinulla on salaperäinen kultainen kosketus asioihin ja saat suunnitelmasi onnistumaan sitä paremmin, mitä itsenäisemmin niiden parissa pystyt työskentelemään. Muiden apuun ja tukeen on viisainta olla luottamatta marraskuun aikana.
Rakkaus: Ihmissuhteissa ja rakkauselämässä saattaa esiintyä yllättäviä ongelmia lähinnä siksi, että sinun on vaikea ymmärtää muiden tähän marraskuuhun sisältyvää henkistä painetta. Kumppanuudessa ja läheisissä ihmissuhteissa menestyt parhaiten, kun vältät taipumustasi antaa hyviä konkreettisia neuvoja ongelmien ratkaisemiseksi. Se herättää poikkeuksetta vain ärtymystä sinua kohtaan.

Kaksonen

21.5. - 21.6.

Saturnuksen oppositio merkkiisi tekee tästä marraskuusta sinulle haasteellisemman kuin ainoallekaan muulle horoskooppimerkille. Haasteellisen siksi, että kosmos haluaa näyttää ensi sijassa juuri sinulle, mitä asioita kannattaa poistaa omista päivittäisistä rutiineista. Pelkästä velvollisuuden tunnosta tekemäsi asiat osoittautuvat mahdottomiksi toteuttaa ilman mitään ymmärrettävää syytä.
Rakkaus: Sanomattakin lienee selvää, etteivät rakkauselämä ja läheiset ihmissuhteet ole päällimmäisenä mielessäsi tällaisen jakson aikana. Todellisuudessa juuri sinulle läheisimmät ihmiset ovat sinun syysi tehdä asioita vain heidän odotustensa vuoksi ilman pienintäkään omaa innostusta. Kaikesta tällaisesta petollisesta välittämisestä olet nyt itseäsi vapauttamassa ja siirtymässä aitoon rakastamiseen.

Rapu

22.6. - 22.7.

Häirikköplaneetan roolin marraskuussa ottava Neptunus on positiivisessa kulmassa merkkiisi ja siksi osaat omalta osaltasi välttää tarpeetonta osallistumista muiden ongelmien selvittämiseen. Omia juttujasi joudut silti hoitamaan tutuksi tulleella ehdottomuudella. Lipsumisen varaa mihinkään itsellesi kuulumattomaan tekemiseen tai sitoutumiseen ei ole olemassa ilman ankaraa ahdistuksen tunnetta.
Rakkaus: Venuksen neliöasema ei ainakaan helpota tilannetta ihmissuhteiden alueella, sillä tehdessään neliötä myös Plutolle tulee se kysymään todella tiukasti, että mitenkäs on sen rakkauden laita? Rakkaus ei ole kompromisseja eikä alentumista toisen esittämään arvosteluun. Sellainen ei nyt sovi sinun elämääsi missään muodossa. Ellet koe itseäsi hyväksytyksi, tulee tästä varmasti kriittinen kuukausi.

Leijona

23.7. - 22.8.

Leijonan merkissä syntyneenä säästyt marraskuun molemmilta haasteellisilta aspekteilta ja pääset rakentamaan omaa elämääsi paljonkin muita seesteisemmässä olotilassa. Mitään salamaetenemistä et silti voi odottaa millään sektorilla. Koko astrologinen eläinrata on nyt niin pysähtyneessä ja herkässä tilassa, että asioita ja suunnitelmia on jaksettava viedä eteenpäin rauhassa ja kärsivällisesti.
Rakkaus: Tunnepuoli on koetuksella vähän jokaisella marraskuun aikana ja sinäkin tulet varmasti saamaan osuutesi ihmisten mieliä painavasta epävarmuudesta. Itselläsi ei pitäisi nyt olla sen suurempaa hätää tälläkään sektorilla, mutta läheistesi ongelmiin ei ole syytä puuttua, vaikka luulisitkin tietäväsi ratkaisun mieltä askarruttaviin ongelmiin. Jokaisen on annettava selvittää omat asiansa, että rauha säilyisi.

Neitsyt

23.8. - 23.9

Jupiterin lisäksi Mars vaikuttaa merkissäsi marraskuun alkupuolella antaen melkoisesti positiivista potkua monellekin mielessäsi jylläävälle suunnitelmalle. Nyt kannattaa kuitenkin olla aivan äärimmäisen tarkkana jokaisen tekemäsi ratkaisun kanssa. Pienenkin epäilyksen kalvaessa mieltäsi tulee sinun painaa jarru pohjaan ainakin omassa ajatusmaailmassasi ja päästää tilanne etenemään vasta kun olotilasi on jälleen tyyni ja rauhallinen.
Rakkaus: Venus väritti elämääsi romanttisilla väreillä vielä viime kuussa, mutta nyt se on siirtynyt seuraavaan merkkiin ja sinun on tyytyminen siihen mitä viime kuun aikana sait rakennettua. Hiukan tyhjältä tuntuva olotila kuuluu asiaan tuollaisen tunnepitoisen jakson jälkeen, mutta varsin nopeasti tulet oivaltamaan, kuinka paljon oletkaan saavuttanut. Ole siis siitä kiitollinen.

Vaaka

24.9. - 23.10.

Marraskuu käynnistää sinulle parin kuukauden mittaisen turbojakson Marsin saapuessa merkkiisi kuun alkupuoliskolla. Sinulla on nyt siivet kantapäissä ja saat asioita tapahtumaan tavallista tehokkaammin. Omasta latauksestasi huolimatta moni asia tuntuu varmasti lähes pysähtyvän paikoilleen tämän kuun haasteellisista kuvioista johtuen. Nyt kuitenkin pienikin eteneminen on ihan superia, joten anna vain palaa täydellä liekillä.
Rakkaus: Venus saapui merkkiisi kuunvaihteessa ja siksi tämä kuukausi on täysin ratkaiseva koko seuraavan vuoden rakkauselämääsi tai vain oman elämäsi mielekkyyttä ajatellen. Venus-kuukauden aikana on osattava ottaa ilo irti elämästä sellaisella ajatuksella, että jokainen sydämessä asti hyvältä tuntuva juttu tulee kertautumaan moninkertaiseksi tulevien kuukausien aikana.

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Auringon ja Merkuriuksen tehdessä yhtymää merkissäsi lähes koko marraskuun ajan, olet energisesti hyvin varustautunut selviämään tähän kuuhun liittyvistä yllättävistä häiriöistä. Luota siihen, mitä olet nyt itse tekemässä, sillä moni ystävistäsi ja läheisistäsi kamppailee paljon enemmän oman jaksamisensa kanssa. Katsele eteenpäin päivä kerrallaan ja keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin tästä tulee ihan hyvä kuukausi.
Rakkaus: Rakkauselämässä tunnet itsesi hiukan tavallista levottomammaksi löytämättä sille mitään järkevää selitystä. Eikä sille kyllä sellaista ole olemassa, sillä mielesi täyttää jo odotus joulukuussa merkkiisi saapuvan Venuksen mukanaan tuomista uudistuksista nimenomaan rakkauselämääsi tai muuten vain uusista ihanista mielenkiinnon kohteista. Älä siis suotta etsi syyllisiä, vaan nauti odotuksen tunteesta.

Jousimies

23.11. - 21.12.

Merkissäsi vaikuttava Saturnus luo kovaa painetta rakentaa elämäsi tarkoitusta tai urakuvioita uuteen uskoon. Nyt marraskuussa ei kuitenkaan paljoa rakenneta ja sinun on viisasta ottaa omat suunnitelmasi mahdollisimman rennosti. Nyt tunnistat elämääsi ja etenemistäsi häiritsevät tekijät outona levottomuutena johon tulisi reagoida korjauksia ja muutoksia tekemällä – ei eteenpäin ryntäämällä.
Rakkaus: Tunne siitä, että energiasi ei tahdo riittää läheisistäsi huolehtimiseen tai heidän huomioon ottamiseen, pitänee oikein hyvin paikkansa. Energioittesi kuuluu nyt olla sen verran utuisia ja usvaisia, ettei sinulla ole mahdollisuutta tehdä muuta kuin ihan välttämätön. Silloin on pakko jättää myös osa hempeilystä vähemmälle. Rakastaminen ja välittäminen ei aidoimmillaan ole lainkaan suorittamista. Se vaan on.

Kauris

22.12. - 20.1.

Merkkiäsi hallitseva Saturnus on yhdessä kriittisimmistä asemistaan eli neliössä Neptunukseen. Tämä kuvio heijastuu aivan väkisin sinun elämääsi pienempänä tai suurempana epävarmuutena vähän kaikkien asioiden kanssa. Se on nyt pelkästään hyvä asia, sillä jokainen vähänkään epäilyttävältä vaikuttava ratkaisu tulee tarkistaa niin pitkälle, ettei mikään kello enää kalkata.
Rakkaus: Venuksen saavuttua neliömerkkiisi, tarkoittaa se kriittisyytesi kasvamista paljon tavallista korkeampiin lukemiin kaiken arvomaailmasi osalta. Parasta olisi suosiolla hyväksyä oma tunnelma selkeäksi ohjenuoraksi päivittäisiä ratkaisuja tehdessäsi. Muiden tai edes kaikista rakkaimman ihmisen miellyttäminen on täysin mahdotonta, ellet todella tarkoita sitä. Älä siis edes yritä mitään muuta kuin olla koko ajan oma itsesi.

Vesimies

21.1. - 19.2.

Ceres asteroidin saapuessa nyt merkkiisi ja tehdessä kolmiota Marsille ja Venukselle, kannattaa sinun keskittyä kohentamaan kotiin ja asumiseen sekä perhe-elämään liittyviä asioita. Kommunikaatiosi toimii loistavasti lähipiirisi kanssa ja pystyt auttamaan todella monenlaisten ongelmien ratkaisemisessa. Sinuun tukeutuminen tapahtuu nyt luonnostaan ja kun oikein kuuntelet, niin sehän tuntuu hyvältä.
Rakkaus: Myös tunne-elämäsi ja rakkausasiat etenevät luonnollista ja kaikin puolin kivalta tuntuvaa reittiä ilman pienintäkään pakottamista. Uskalla nauttia omasta hyvästä olostasi, vaikka ympäristösi katselisi menoasi vähän alta kulmien. Monella muulla on nyt todella vaikeaa oman elämänsä järjestelemisessä, mutta sinun ei ole syytä mennä tuohon melankoliaan mukaan.

Kalat

20.2. - 20.3.

Olet jo pitkään ollut omalla maaperälläsi Neptunuksen vaikuttaessa merkissäsi ja sen kuuluu näkyä ja tuntua ennen kaikkea herkkyyden ja intuition lisääntymisenä kaikissa kohtaamissasi asioissa. Marraskuussa Saturnus tulee tarkkaan neliöön Neptunuksen kanssa ja antaa selvät merkit velvoitteista, joista sinun kuuluu päästää irti tämän ja ensi kuun aikana. Luota alitajuiseen ahdistukseen ja ole valmis tekemään tarvittavat korjaukset.
Rakkaus: Tunnemaailmasi on koko kuukauden ajan enemmän tai vähemmän sekaisin, eikä keskinäisten suhteiden hoitaminen kumppanisi tai läheistesi kanssa ole mikään helppo juttu. Kosminen aika vaatii sinua päästämään irti kaikesta sellaisesta tekemisestä, joka ei itsestäsi tunnu hyvältä. Melkoinen osa näistä irti päästettävistä rutiineista kohdistuu läheisiisi. Siinä on Kalalle puurtamista tälle kuulle.

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €