Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

Oinas

21.3. - 20.4.

Toukokuu alkaa availemaan menestyksen portteja Jupiterin lähestyessä kolmiota merkissäsi etenevään Uranukseen. Nyt kannattaa kehitellä kaikkia mahdollisia ja mahdottomia visioita oman elämäsi ja mahdollisesti urasi eteenpäin viemiseksi, sillä kosmos siunaa sinua sosiaalisella tuella ja onnekkailla tapahtumilla sitä runsaammin, mitä rohkeampia askeleita uskallat ottaa.
Rakkaus: Rakkauselämäsi saattaa kaiken tämän positiivisen myllerryksen keskellä jäädä hetkellisesti paitsioon, mutta vain hetkellisesti ja tarkoituksellisesti. Venuksen neliö merkkiisi ja Uranukseen herättelee sinut toukokuun loppupuolella ja johdattaa täysin arvaamattomiin kohtaamisiin, joihin et voi etukäteen millään tavalla varautua. Voit vain katsella ja ihmetellä, mitä sinulle oikein tapahtuu.

Härkä

21.4. - 20.5.

Vauhtisi rauhoittuu huomattavasti toukokuun puolelle siirryttäessä, mutta samalla tulet löytämään entistä suurempaa tehokkuutta ja mielekkyyttä kaikkeen tekemiseesi. Voit ottaa tämän alkukesän todella rauhallisesti ja nauttia lisääntyvästä lämmöstä harrastusten, matkustelun tai minkä tahansa muun mukavan tekemisen merkeissä. Huomaat että vähemmän on sinulle nyt enemmän.
Rakkaus: Romanttinen vireesi on sekin nyt varsin rauhallisessa vaiheessa ja osaat nauttia elämän pienistä ihanuuksista paljon luottavaisemmin kuin normaalisti. Tietynlainen välinpitämättömyytesi herättää yllättäen paljon suurempaa kiinnostusta kuin se, että yrittäisit tehdä vaikutusta kiinnostuksesi kohteeseen. Nyt voit vain antaa rakkauden ja intohimon tulla sinun luoksesi vähän kuin vahingossa.

Kaksonen

21.5. - 21.6.

Mars tulee merkkiisi nyt toukokuussa ja saat käyttöösi maksimaalisen määrän liikkeellepanevaa energiaa, mutta vain sellaiseen tarkoitukseen joka varmasti palvelee sinulle mielekkäitä tarkoitusperiä. Muussa tapauksessa huomaat suksien tökkäävän oikein kunnolla. Mielekkäät jutut pysyvät aivan loistavassa järjestyksessä ja huomaat saavuttavasi loistavia tuloksia.
Rakkaus: Toukokuun alussa säteilet puoleesi vetävää energiaa ja saat osaksesi välillä liiankin tunkeilevaa kiinnostusta. Rauha laskeutuu kuitenkin kuun edetessä pidemmälle ja saatat huomata, ettei aikasi olisi millään riittänytkään intensiivisempään suhteen rakentamiseen. Rakkauselämäsi sujuu sitä paremmin, mitä enemmän tilaa ja vapautta kumppanisi suostuu sinulle pyytämättä antamaan.

Rapu

22.6. - 22.7.

Tunnelma paranee kesän lämpiämisen myötä ja huomaat yllättäen onnistuvasi melkein kaikessa mahdollisessa vain hymyilemällä ja suhtautumalla mahdollisimman avoimesti kaikkiin esille nouseviin haasteisiin. Nyt on aika pitää hauskaa ja nauttia elämästä ilman turhia paineita. Onnistumiset toteutuvat yllättävän pienellä panostuksella ja aikaa riittää loistavasti harrastuksille ja kaikenlaiseen nautiskeluun.
Rakkaus: Venuksen saapuminen merkkiisi altistaa sinut Amorin salakavalille hyökkäyksille sitä vahvemmin, mitä enemmän uskallat elämästäsi nauttia. Vetovoimasi on lähes vastustamatonta ja saatkin olla tarkkana, mihin veneeseen hyppäät. Monet ovat valmiita laittamaan peliin paljon enemmän kuin mihin heillä on todellisuudessa valmiuksia. Älä siis usko liian pian kullaksi kaikkea mikä kiiltää.

Leijona

23.7. - 22.8.

Astrologian henget tuntuvat olevan sinun puolellasi ja pääset nauttimaan onnettaren yltäkylläisestä tarjonnasta etenkin työhön ja liiketoimintaan liittyvissä hankkeissa. Nyt on paikallaan ottaa jopa reippaamman puoleista riskiä tulevaisuutta suunnitellessasi. Uudella tavalla sijoittamasi raha tai aika tulee osoittautumaan loppuvuonna kannattavammaksi kuin pystyt ollenkaan kuvittelemaan.
Rakkaus: Rakkauselämässäsi sattuu ja tapahtuu aivan kummallisia asioita ja tulet jollain ihmeen tavalla kokemaan universaalin rakkauden lumoavan kosketuksen. Ota siis kaikki mahdollinen nautinto irti tästä toukokuun vauhdikkaasta energiasta ja ole valmis soittelemaan rakkauden säveliä aiempaa korkeammalta oktaavilta. Tässä kuussa saat mahdollisuuden kohdata sielunkumppanisi pidempänä tai lyhyempänä hetkenä.

Neitsyt

23.8. - 23.9

Toukokuun astrologinen taivas tulee rauhoittamaan tahtiasi sitä tehokkaammin, mitä enemmän olet onnistunut sitoutumaan sinulle haitallisiin tai vahingollisiin velvollisuuksiin. Marsin ja Saturnuksen T-risti osuu merkkiisi ja vaatii äärimmäisen keskittynyttä energiaa kaikkeen tekemiseesi. Ellet ole läsnä, ei mistään tule yhtään mitään. Läsnäolo syntyy aidosta innostuksesta ja kiinnostuksesta.
Rakkaus: Venuksen sekstiili ja Neptunuksen oppositio synnyttää epätodellisen vahvoja tuntemuksia nimenomaan rakkauden ja romantiikan alueella. Sydämesi on tavallista herkempi ottamaan vastaan ihastumisia ilman sinulle tyypillistä kriittistä arviointia. Tästä syystä saatat joutua kohtaamaan yhden tai useampia pettymyksiä aluksi niin hyvältä vaikuttavissa ihmissuhteissa. Pidä siis jalat maassa, vaikka sydän olisi pilvissä.

Vaaka

24.9. - 23.10.

Valon ja lämmön lisääntyessä alat tuntemaan olosi pikkuhiljaa vapaammaksi ja kevyemmäksi, jolloin myös monet mahdollisuudet alkavat vaikuttaa paljon houkuttelevammilta. Ratkaisut eivät ole enää niin pakottavia ja ahdistavia, kuin tähän asti. Tällä kertaa kosmos näyttää vihreää valoa menestymiselle ja siksi kannattaa suhtautua oudompiinkin mahdollisuuksiin avoimin mielin.
Rakkaus: Romantiikka tulee näyttäytymään tavallista aktiivisemmassa roolissa olitpa sitten sinkku tai vakiintuneessa parisuhteessa elävä Vaaka. Intensiteetti kasvaa kuun lähestyessä loppuaan ja juuri ennen kesäkuun alkua voit varautua täysin yllättäviin käänteisiin rakkauselämässä. Aivan varmasti tulet tarvitsemaan itsellesi paljon enemmän tilaa ja vapautta kuin aikaisemmin.

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Elämän syke säilyttää positiivisen ja intensiivisen laadun koko toukokuun ajan monesta astrologisesta tekijästä johtuen. Sinulla on edelleen intuitio ja sisäinen viisaus käytettävissäsi päivittäisten ratkaisujen tekemiseen. Liian pitkälle ei nyt kannata tähdätä, sillä tärkeämpää kuin mitattava tulos, on tunnelma jolla se saavutetaan. Voitot ja onnistumiset tulevat hymyssä suin kohdallesi.
Rakkaus: Venuksen kolmio Neptunukselle tasan toukokuun puolivälissä kruunaa koko tämän kuun yhdeksi tämän vuoden antoisimmista ihmissuhteiden ja rakkauselämän alueella. Tietysti romantiikan haltuun ottaminen vaatii ennen kaikkea sinun aktiivisuuttasi, mutta tärkeintä lienee että kosmos vastaa jokaiseen rakkaudentäyteiseen tekoon ja sanaan kasvavalla myötätuulella ihmissuhteiden kehittymisessä.

Jousimies

23.11. - 21.12.

Marsin saapuminen oppositioon merkissäsi perääntyvän Saturnuksen kanssa vaatii nyt toukokuussa aivan erityistä tarkkaavaisuutta kaiken konkreettisen tekemisen kanssa. Jos onnistut keskittämään energiasi mahdollisimman tarkasti yhteen asiaan kerrallaan, saattaa tämä kevät avata sinulle odottamattoman hyvän lähtökohdan jonkun paljon suuremman kokonaisuuden toteuttamiselle loppuvuoden aikana.
Rakkaus: Viime kuun kriittisyytesi rakkauselämän alueella helpottaa jo toukokuun ensimmäisellä viikolla ja tekee tilaa jännittäville uusille suunnitelmille kesäloman tai jonkun muun tapahtuman merkeissä etenkin vakiintuneessa suhteessa. Sinkkuna eläville Jousimiehille toukokuu tuo eteen sellaisia tuntemuksia, että saattaa olla vapaus katkolla. Se on kuitenkin pelkästään positiivinen asia.

Kauris

22.12. - 20.1.

Toukokuu tarjoaa sinulle jotakin yllättävää ja erittäin houkuttelevalta tuntuvaa mahdollisuutta tulla osalliseksi jostakin menestyksellisestä liiketoiminnasta tai käynnistää ihan itsenäinen yritystoiminta vaikka sitten pienemmässä mittakaavassa. Mahdollisuuteen tarttuminen vaatii paljon rohkeutta vain siksi, että se on niin erilainen kuin mihin olet tähänastisessa elämässäsi tottunut.
Rakkaus: Rakkauselämän intensiteetti kasvaa toukokuun aikana suorastaan hurjiin lukemiin ja siksi kaikki ihastumiset ovat laadultaan ehdottomia, eikä niiden kanssa pysty lainkaan järkeilemään. Moni Kauris tulee tekemään asioita, joita ei olisi uskonut ihmissuhteissa koskaan tekevänsä. Itsesyytöksiin tai syyllisyyteen ei ole mitään perusteita näin voimakkaan tunnejakson aikana, tapahtuipa mitä tahansa.

Vesimies

21.1. - 19.2.

Marsin ja Merkuriuksen kolmio merkkiisi antaa sinulle luvan nopeisiin ja merkillesi tyypillisiin hulluihin päähänpistoihin. Todellisuudessa sellaisilta on nyt vaikea välttyä, koska olet niin vahvassa ideoinnin ja oivaltavuuden tilassa. Älä anna kenenkään tulla rajoittamaan ajatustesi ja niiden toteuttamisen vapaata lentoa. Aikataulut ja niissä pysyminen on tässä kuussa täysin mahdotonta.
Rakkaus: Vähintään yhtä vähän järjellä on nyt sanomista rakkauselämän ja romantiikan alueella. Olet suorastaan yliherkkä omille ihastumisen tunteillesi ja saatat kuvitella törmänneesi parisieluusi useammankin kerran toukokuun kuluessa. Osa kohtaamisista toki saattaa olla laadultaan juuri niin häikäiseviä, että ne tähän kuvaukseen sopisivat, mutta mitään tulevaisuutta niiden varaan ei parane rakentaa.

Kalat

20.2. - 20.3.

Toukokuu määrää sinut ehdottomalle itsestäsi rakastamisen intensiivikurssille Vestan ja Chironin tehdessä yhtymää merkissäsi. Sinulla on mahdollisuus tehdä elämää suurempia oivalluksia muiden ihmisten auttamiseen ja parantamiseen liittyvässä käyttäytymisessä. Jos oivallat, että todellinen auttaminen on aina rakkauden teko myös itsellesi, niin opit ensin nauttimaan ja sitten siinä samalla auttamaan apua tarvitsevia.
Rakkaus: Venus tulee nyt toukokuussa kolmioon merkissäsi vaikuttavan Neptunuksen kanssa ja siksi elät yhtä tämän vuoden ihastuttavimmista kuukausista rakkauden ja romantiikan alueella. Suorastaan euforinen olotila yllättää sinut jopa useampaan kertaan tämän kuun aikana ja koskaan et voi tietää missä tilanteessa ja kenen kanssa. Uskalla siis elää mahdollisimman avoimella ja vastaanottavaisella fiiliksellä.

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €