Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

Oinas

21.3. - 20.4.

Varaudu tapahtumarikkaaseen, onnekkaaseen ja parhaimmillaan tulokselliseen heinäkuuhun, vaikka Mars pysyykin vielä oppositiossa merkkiisi. Jupiterin siirtyminen kolmiomerkkiisi yhdessä Auringon kanssa käynnistää heinäkuun puolivälissä tulimerkkien onnenpyörän, joka tarjoilee päivä päivän jälkeen toinen toistaan kiehtovampia työhön tai harrastuksiin liittyviä mahdollisuuksia.
Rakkaus: Tällainen onnekkuus heijastuu sinusta kaikkialle ympärillesi ja saatkin varautua onnekkuutesi lisäksi omantunnonarvoasi hiveleviin ihastumisiin yllättäviltä tahoilta. Pidä rima sopivan korkealla ja kartoita tilannetta kaikessa rauhassa ennen ratkaisevien päätösten tekoa. Pallo on nyt sinulla.

Härkä

21.4. - 20.5.

Vaikka onnenpiste majailee nyt sinnikkäästi merkissäsi, niin mitään helppoa menestysreseptiä ei ole astrologin apteekissa tarjolla. Silti kannattaa ehdottomasti ottaa homma haltuun hiukan haastavammalla metodilla. Löydät aivan huikean onnistumisten ketjureaktion tiedostamalla ajoittain hyvin vahvana tuntuvan tyytymättömyyden joihinkin asioihin elämässäsi ja vapauttamalla itsesi niistä.
Rakkaus: Tunne-elämäsi on väkisinkin haasteiden edessä auringon paisteesta riippumatta, sillä mikään ei tahdo nyt riittää sinulle. Sellaista ei kukaan jaksa kauaa katsella, joten rakkauden ylläpitämiseksi sinun on otettava ohjat käteesi ja vain tehtävä jokaisesta päivästä täysin itsesi näköinen ilman pienintäkään vaatimusta kenellekään toiselle.

Kaksonen

21.5. - 21.6.

Toiminnallisuus ja iloisuus iskevät kuin korkeajännityksen tuhat volttia kaikkiin meneillään oleviin kiinnostaviin projekteihisi ja vauhtia kannattaa pitää yllä yhtä hyvin lomakohteissa kuin paahtavassa kesäduunissa. Mitä hauskempaa onnistut nyt elämästäsi tekemään, sitä upeampia yllätyksiä kosmos heittelee polullesi päivä toisensa jälkeen. Älä edes yritä pysähtyä tai hiljentää menoasi.
Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi heinäkuun puoliväliin saakka yhdessä Merkuriuksen kanssa ja siksi sinun kannattaa pitää juttua yllä kaikkialla missä kuljet. Puheesi ja ilmaisusi on kaunista ja puhuttelevaa, eikä sinulla ole hankaluuksia pyöritellä ihailijoita pikkusormesi ympärille.

Rapu

22.6. - 22.7.

Heinäkuun puoliväliin saakka Aurinko ja Jupiter lähestyvät toisiaan merkissäsi ja niinpä sinun on uskallettava paahtaa pelti auki kohti elämäsi menestystarinaa rantoja ja terasseja unohtamatta. Heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla voit heittäytyä lekottelemaan ja lomailemaan, jos vain uusilta ideoiltasi sattuu jäämään ylimääräistä aikaa. Menestys on suhteessa kykyysi pitää hauskaa, joten…
Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi heinäkuun puolivälissä juuri sopivasti parhaan menestysjaksosi päätteeksi ja pääset nauttimaan rakastumisten ja ihastumisten ristitulesta ilman sen suurempia paineita olla jossain muualla kuin ihailun keskipisteessä. Nauti siis kesän lämmöstä yhdessä rakastettusi kanssa ja anna tunteen kaivautua syvälle sydämeesi.

Leijona

23.7. - 22.8.

Heinäkuun alkupuoli saa sinut tärisemään innostuksesta ja haikailemaan kärsimättömänä sitä suurta kurpitsaa, jonka tiedät olevan ihan lähellä. Kaikki sattuu kuitenkin juuri ajallaan ja teet viisaasti, jos vain fiilistelet heinäkuun puoliväliin saakka ja olet silloin valmis tarttumaan jokaiseen kiehtovalta tuntuvaan mahdollisuuteen kaikilla vapaana olevilla ulokkeillasi. Menestyksen supervuosi käynnistyy keskellä loma-ajan tiimellystä.
Rakkaus: Vetovoimasi kasvaa kilpaa mansikoiden kypsymisen kanssa ja voit olla varma, että poimijoita riittää enemmän kuin tarpeeksi. Anna kuitenkin tunteittesi kypsyä kaikkeen kukoistukseensa ennen lopullista antautumista kenenkään vietäväksi. Sinulla on varaa pitää taso taivaissa.

Neitsyt

23.8. - 23.9

Jupiterin ja Auringon saapuessa viereiseen merkkiin heinäkuun puolivälissä, muuttuu elämäsi juuri tässä lomien tiimellyksessä paljon tavallista kriittisemmäksi. Tulet huomaamaan paljon asioita, jotka yllättäen eivät enää jaksa kiinnostaa sinua yhtä paljon kuin aikaisemmin ja tilanne tulee entisestään kärjistymään aina ensi kesään saakka. Päästämällä tietoisesti irti näistä ikäviksi muuttuneista asioista teet tilaa loistavalle lomafiilikselle.
Rakkaus: Kriittisyytesi yltää oikein hienosti myös rakkauselämän kaikille osa-alueille ja etenkin vakiintunut parisuhde on aivan varmasti pienen kriisin kynsissä kaiken lomailu hässäkän keskellä. Älä ota siitä sen suurempaa painetta. Kriisit puhdistavat ilmaa, jos olet valmis tekemään tarvittavat muutokset.

Vaaka

24.9. - 23.10.

Kulta-aika koittaa ihmiskunnalle ja aivan huikea lomajakso sinulle Marsin ja Vestan tehdessä yhtymää merkissäsi koko heinäkuun ajan. Toivottavasti sait kesäkuussa kohdistettua energiasi sinulle mielekkääseen kohteeseen, sillä heinäkuun aikana vauhti kiihtyy entisestään ja sinulta ei vaadita mitään muuta kuin että paahdat sydän tulessa ja nautit aivan hervottomasti kaikesta kivasta, mitä elämä sinulle nyt tarjoilee.
Rakkaus: Heinäkuun kohtaamiset ovat aivan omaa luokkaansa ja sinulla on oikeus nauttia kaikesta kohtaamastasi huomiosta tulisine mausteineen. Kieli saattaa palaa ja vatsa kärventyä, mutta kesän kokemukset ovat varmasti tuon kärsimyksen arvoisia, joten seuraa sydäntäsi rohkeasti rakkauden viidakkoon.

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Heinäkuun alkupuolisko on niin mahtava kattaus menestyksen maukkaita jälkiruokia, ettei ensimmäistäkään sinulle tarjottua mahdollisuutta kannata jättää käyttämättä. Nyt jos koskaan on uskallettava tehdä rankkoja ja lopullisia päätöksiä puhtaaseen innostukseesi luottaen. Varmistelemaan ei kannata alkaa vähäisimmissäkään määrin, sillä elämä tarjoilee nyt vain priimatavaraa.
Rakkaus: Ihastumisia saatat hyvinkin kohdata jo kuun alusta lukien, mutta ne todelliset ja polttavat tunteet räjähtävät sydämesi sopukoissa vasta heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla Venuksen saapuessa kolmiomerkkiisi sumentamaan kaikkea järkevää ajattelua intohimon vastustamattomilla eliksiireillä.

Jousimies

23.11. - 21.12.

Malttamattomuus korventanee sydänalaasi heinäkuun puoleen väliin saakka Jupiterin tehdessä tuloaan kolmiomerkkiisi yhdessä Auringon kanssa. Et kuitenkaan voi tehdä mitään muuta järkevää kuin tyhjentää kalenteriasi kaikesta tarpeettomasta, jotta pystyisit tarttumaan tilaisuuksiin kuun puolivälin jälkeen ja heittäytymään täysillä kaikkeen sinua kiehtovaan meininkiin.
Rakkaus: Vakiintunut ihmissuhde saattaa olla melkoisen myrskyisässä tilassa kuun ensimmäisellä puoliskolla, sillä et tahdo kestää pienintäkään suunnittelua paria päivää pidemmälle. Puolivälissä heinäkuuta oivallat mistä kenkä puristaa ja olet toivottavasti valmis lunastamaan vapautesi ihan oikeasti.

Kauris

22.12. - 20.1.

Heinäkuun suotuisat ja menestykselliset aallot vyöryvät myös Kauriin isännöimälle rantaviivalle Pluton ja Onnenpisteen syleillessä toisiaan koko heinäkuun ajan. Vaikka ahdistavat tunnelmat väkisinkin varjostavat lomatunnelmaa, kannattaa nyt askeltaa täydellä luottamuksella siihen suuntaan, joka eteesi avautuu kuin itsestään. Menestys vaatii kuitenkin riskinottokykyä ja onhan sinulla sellaista.
Rakkaus: Tunteiden tsunami tekee tuloaan alkukuun väreilevässä hiljaisuudessa ja saatat olla hiukan ihmeissäsi, kun mikään ei oikein nappaa. Puolenkuun jälkeen nappaa sitten senkin edestä ja kuumat seikkailut syntyvät kuin tyhjästä jokaiselle niistä vähänkään innostuvalle Kauriille.

Vesimies

21.1. - 19.2.

Timantit ovat ikuisia ja Vesimiehenä tiedät kyllä, miten kristallisoit utopistisia ideoitasi käytännön sovellutuksiksi aina yhtä nerokkaasti. Heinäkuun puolivälistä eteenpäin ideointi muuttuu hetkessä paljon vaikeammaksi Jupiterin ja Auringon tehdessä oppositiota merkkiisi. Viisainta onkin heittäytyä viettämään ansaittua lomaa tai muuten vain rentoa elämää ja antaa muiden haaskata loma-aikansa turhaan ryntäilyyn.
Rakkaus: Heinäkuun alku saattaa olla aivan hurjan romanttista aikaa ja sydäntä kannattaa kuunnella silloinkin kun vauhti hirvittää ja tulevaisuus katoaa hetken hurmioon. Totuus valkenee kuun lähestyessä loppuaan ja se voi olla ihan millainen tahansa, joten miksi murehtia sitä ennen aikojaan.

Kalat

20.2. - 20.3.

Kosmos näyttää sinulle kirkkaan vihreää valoa heinäkuun puoliväliin saakka ja siksi jokaiseen sitä ennen tulevaan tarjoukseen kannattaa tarttua tukevalla otteella ja mitään pelkäämättä. Tulet aivan varmasti onnistumaan kaikissa hankkeissasi, jotka polkaiset riittävän sähäkästi liikkeelle heinäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana. Sen jälkeen voit heittäytyä riippumattoon ja keskittyä lomanviettoon tai muuten leppoisaan oleiluun.
Rakkaus: Riippumattoosi saattaa syntyä mukava tungos kuun puolivälin jälkeen Venuksen siirtyessä kolmiomerkkiisi. Muista kuitenkin, että tunkua löytyy vain sellaisissa tilanteissa, joista itsekin nautit. Heittäydy siis elämän ihanuuksien pyörteisiin ja anna sydämellesi lupa täyttyä pakahduttavasta rakkauden tunteesta.

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €