Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

Oinas

21.3. - 20.4.

Kuulut ehdottomasti elokuun vauhdikkaimpiin ja kaiken lisäksi onnekkaimpiin merkkeihin Jupiterin, Venuksen, Merkuriuksen ja Auringon tehdessä kolmiota merkkiisi. Tässä vaiheessa Oinaalle tyypillisestä nopeudesta ja positiivisesta itsekkyydestä on pelkkää hyötyä. Kerää kaikki liikenevä rohkeutesi ja pistä sydämellesi tärkeimmät suunnitelmat liikkeelle hetkeäkään epäröimättä.
Rakkaus: Vetovoimasi kipusi korkeisiin lukemiin jo heinäkuun puolella, mutta nyt elokuussa olet kerta kaikkiaan huipulla. Jupiterin ja Venuksen yhtymä kolmiomerkissäsi herättää sinussa kokonaan uudenlaisia rakkaudentunteita niin asioita kuin ihmisiä kohtaan. Nauttimalla elämästäsi varmistat myös rakkauden löytymisen.

Härkä

21.4. - 20.5.

Nyt saattaa tuntua siltä, että aika pysähtyy ja mikään ei etene suunnitelmiesi mukaan. Se on juuri oikea tunne ja mikä parasta positiivinen sellainen, jos elämää tutkitaan vähän pidemmällä tähtäimellä. Joskus on pakko malttaa huilata ja antaa asioiden vain olla, vaikka mielesi kuinka soimaisi sinua saamattomuudesta ja tehottomuudesta. Malttamalla nyt levätä riittävästi, luot pohjaa tuleville onnistumisille.
Rakkaus: Eihän se rakkauskaan ole tällä hetkellä suurimmassa kukoistuksessaan, mutta toisaalta tällaiseen aikaan liittyy todella suuri mahdollisuus löytää onnesi lähteille. Resepti on yksinkertainen ja haastava. Jos pystyt nauttimaan juuri tästä hetkestä, niin huomaat törmääväsi johonkin ylimaallisen ihanaan.

Kaksonen

21.5. - 21.6.

Koska heinäkuu mentiin jopa ylikierroksilla, on nyt sopivin mahdollinen aika nostaa jalkaa kaasulta ja pakottaa itsesi rentoutumaan ja katselemaan rauhallisesti mihin olet tullut ja miten ihan tosissaan haluat tästä jatkaa. Pallo on edelleen sinulla, mutta nyt on aika syöttää se eteenpäin ja katsella itsellesi uutta sijaintia pelialueella. Kosmoksen ohjaus on tehokasta ja ehdotonta.
Rakkaus: Vaikka Venus on jo ajelehtinut ties minne, niin elokuun leppoisat ja samettiset illat ovat sinun kulta-aikaasi rakkauden ja romantiikan rintamalla. Sinun on vain annettava itsellesi aikaa ja rauhaa näille kokemuksille. Usko pois, löydettävää on nyt vaikka millä  mitalla, joten alahan mennä.

Rapu

22.6. - 22.7.

Elokuu muuttaa elämäsi luonnetta ratkaisevalla tavalla ja tulee varmasti muistuttamaan voimiesi rajallisuudesta ja kehosi kuuntelun kasvavasta merkityksestä. Jos pystyt keskittämään energiasi viisaasti vain yhteen tai kahteen pääkohteeseen, saatat edetä hyvin merkittävästi urallasi tai jossain sinulle arvokkaassa harrastuksessa. Tilanne tulee vielä entisestään paranemaan syyskuun puolella.
Rakkaus: Jos heinäkuu oli romantiikan huippuaikaa, niin aikalailla vastakkainen tunnelma hiipii kuvioihin elokuun aikana. Junon oppositio Plutolle pakottaa tarkastamaan tunnemaailmasi kuvioita syvällä sydämessäsi. Parisielut ja kaksoisliekit sekoittavat päätä ja sydäntä, eikä lopputulos ole ennalta arvattavissa.

Leijona

23.7. - 22.8.

12 vuoden menestysjaksosi on nyt hyrähtänyt käyntiin, eikä moottoria kannata sammuttaa minkäänlaisella tekosyyllä. Onnea ja menestystä tullaan tarjoilemaan vuoden ajan tästä eteenpäin oikein soppakauhalla, mutta sinun on aivan turha lykätä mielessäsi pörrääviä ideoita hetkeäkään kauemmaksi. Nyt on valtavan tehokas käynnistämisjakso, josta pitäisi vain nauttia estottomasti.
Rakkaus: Rakkaus ja romantiikka kuuluvat Leijonan elokuuhun jos mahdollista vieläkin voimakkaammin kuin heinäkuun aikana. Vientiä tulee riittämään, mutta sinun ei kannata tuudittautua ruusunpunaisiin unelmiin, sillä tämä rakkausjakso vaatii välittömiä ratkaisuja ja päivittäistä hauskanpitoa kaikkialla missä liikut.

Neitsyt

23.8. - 23.9

Marsin ja Pluton välinen sekstiili kolahtaa merkkiisi elokuun puolivälissä ja antaa loistavat eväät etenkin työelämäsi uudistamiselle. Sinulla on käytössäsi jonkinlainen kultainen kosketus, jonka avulla saat ajamillesi asioille kosmisen siunauksen. Kaikki hoituu hyvässä järjestyksessä ja pysyt koko ajan kärryillä, vaikka vauhti saattaa välillä kiihtyä arveluttavan kovaksi ainakin läheistesi mielestä.
Rakkaus: Rakkauselämässäsi on nyt menossa hiukan odottava tunnelma Venuksen lähestyessä merkkiäsi rauhalliseen tahtiinsa. Odotuksesi kumppaniasi kohtaan hyppäävät helposti pilviin ja kohdistat mahdollisen tyytymättömyytesi aivan väärään kohteeseen. Sen suuremman romantiikan aika koittaa vasta syyskuussa.

Vaaka

24.9. - 23.10.

Ei haittaa lainkaan, ellet ehtinyt lomanviettoon heinäkuun aikana, sillä nyt sinulla on täysi lupa ja oikeus ottaa paljon rennommin ja antaa kehosi ja mielesi palautua hektisestä vaiheesta takaisin normaaliin olotilaan. Mitään uutta ei nyt kannata ainakaan väkisin pistää liikkeelle, sillä heinäkuussa tapahtuneet aloitukset kannattaa hoitaa kaikessa rauhassa tasaiseen etenevään liikkeeseen.
Rakkaus: Elokuussa voit antaa myös sydämesi palautua heinäkuun tulisista tunnelmista ja ellei niitä osunut kohdalle niin voit muuten vain varautua hiukan rauhallisempaan menoon. Romantiikka löytää luoksesi aivan varmasti, jos heittäydyt pitämään hauskaa ihan itseksesi ja tartut kiinni tarjolla oleviin mahdollisuuksiin.

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Elokuu tulee olemaan yksi tämän vuoden tärkeimpiä kuukausia Marsin ja Vestan tullessa tekemään yhtymää Merkissäsi vaikuttavalle Saturnukselle. Nyt asiat vain sujuvat aivan hämmästyttävällä tavalla eikä sinun tarvitse muuta kuin pistää asiat kunnolla liikkeelle ja sitoutua täydellisesti siihen, mitä olet tekemässä. Tee työstä ja bisneksestä yhtä juhlaa löytämällä keinot nauttia kaikesta päivittäisestä tekemisestä.
Rakkaus: Rakkauselämä leiskuu vahvemmalla liekillä elokuun alkupuoliskolla, mutta sitten romantiikan eliksiirit jähmettyvät ja huomaat katselevasi omaa kumppaniasi tai rakastettuasi aivan liian kriittisten okulaarien läpi. Huomaa jos syytät häntä yhtään mistään ja pyydä mahdollisimman pian anteeksi.

Jousimies

23.11. - 21.12.

Elämäsi on nyt erittäin vauhdikkaassa vaiheessa neljän planeetan hehkuttaessa menestyksen ja onnistumisen kultaisia säkeitä kolmiomerkistäsi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että uusia mahdollisuuksia avautuu paljon taajempaan kuin mihin olet tottunut. Nyt on oltava enemmän kuin hereillä ja valmis hyppäämään kelkan kyytiin joka kerta kun tarjous tuntuu hyvältä.
Rakkaus: Rakkautta ja romantiikkaa on luvassa vähintään yhtä suurella intensiteetillä kuin muitakin onnistumisen paikkoja. Mitä hauskempaa onnistut elämästäsi tekemään, sitä suurempaan kysyntään saat varautua vastaamaan. Seikkailua ja kiihottavia tilanteita syntyy kuin itsestään, mutta vain siellä missä todella nautit olostasi.

Kauris

22.12. - 20.1.

Mitä ikinä käynnistitkään elämässäsi heinäkuun aikana, tarjoaa tämä aika aivan uusia kehitysmahdollisuuksia sinulle sopivalla ja tasapainoisella rytmillä. Nyt kannattaa varoa merkillesi tyypillistä ylisuorittamista, sillä väkisin tekeminen ei sisällä onnistumisen optioita. Luottamalla omaan luonnolliseen ja hyvältä tuntuvaan rytmiin, saat asiat rullaamaan ihan vaan omalla painollaan.
Rakkaus: Tällainen toiminnallinen ja hyvältä tuntuva tekemisen rytmi heijastuu ulospäin kasvaneena viehätysvoimana. Ole kuitenkin hiukan varuillasi, sillä osa kiinnostuneista näkee sinussa mahdollisuuden omien päämääriensä toteuttamiseen ja on siksi valmis taipumaan monelle mutkalle edessäsi.

Vesimies

21.1. - 19.2.

Elokuu antaa mahdollisuuden aivan äärimmäiseen tehokkuuteen jonkun sinulle tärkeän suunnitelman toteuttamisessa. Jos homma alkaa jostain syystä tökkimään, niin tee pikainen tarkastus ja katso millä sektorilla olet täyttämässä jonkun toisen toiveita omiesi sijasta. Kehosi kyllä kertoo erehtymättömällä varmuudella, jos energiasi kohdistuu vähänkään väärään kohteeseen.
Rakkaus: Venuksen ja Jupiterin oppositio saa sinut tuntemaan suorastaan valtavaa tyytymättömyyttä kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa et pääse toteuttamaan omaa arvomaailmaasi ja nauttimaan elämän tarjoamista hienouksista. Ottamalla päätökset omiin käsiisi, häipyy myös tyytymättömyys sen sileän tien.

Kalat

20.2. - 20.3.

Elokuu on astrologisesti yksi tämän vuoden tehokkaimmista aikajaksoista Marsin ja Saturnuksen tehdessä kolmiota merkissäsi vaikuttavaan Chironiin. Nyt kannattaa olla aktiivinen kaikkien omien suunnitelmien toteuttamisessa intuitiivisesti ja samalla erittäin määrätietoisesti. Luota nyt vain omaan näkemykseesi ja tee täysin itsenäisiä ratkaisuja. Sisäinen oppaasi on hereillä ja saat kaiken onnistumaan ihan vaivattomasti.
Rakkaus: Juno-asteroidin saapuessa kolmiomerkkiisi elokuun aikana, avautuu sinulle mahdollisuus kohdata parisielusi jossain hyvin luonnollisessa ja hyvältä tuntuvassa tilaisuudessa tai tapahtumassa. Kohtaamiselle ei pidä asettaa sen suurempia konkreettisia odotuksia. Kyse voi olla muutamasta minuutista tai koko loppuelämästä.

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €