Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

Oinas

21.3. - 20.4.

Tarvitset tammikuussa valtavasti omaa tilaa ja vapautta päivittäiseen elämääsi. Syvällä sisimmässäsi tiedät hyvinkin tarkasti miten missäkin tilanteessa haluat toimia ja nyt tosiaan kannattaa luottaa omaan ahdistukseen aina kun se nousee jollain tavalla esille. Se on merkki sinulle sopimattomista rajoituksista tai säännöistä, joista on aika vapautua mielellään jo tammikuun aikana.
Rakkaus: Vain todellinen rakkaus tuntuu nyt yhtään miltään ja se ilmenee täydellisenä vapautena ja luottamuksena tekemiisi ratkaisuihin. Kaikenlainen sitominen ja kontrolli herättää niin voimakasta ahdistusta, että teet ihan mitä tahansa siitä vapautuaksesi. Olemalla tietoinen ehdottomasta vapauden tarpeestasi, saat parisuhteen ja ihmissuhteet pysymään oikeilla raiteilla tammikuun ajan.

Härkä

21.4. - 20.5.

Kaiken menossa olevan myllerryksen keskellä olet yksi vakaimmista merkeistä ja sinulla on erityinen mahdollisuus rakentaa omaa elämääsi vankemmalle pohjalle. Se toki vaatii rohkeutta loikata toteuttamaan omaa suurta tai pienempää unelmaasi heti vuoden vaihduttua. Pääset valitsemaan liekeissä olemisen ja tasapaksun puurtamisen välillä. Tiedät mistä nautit, joten tee valintasi sillä perusteella.
Rakkaus: Mitään sen suurempaa loistetta ei rakkausrintamalla ole nyt odotettavissa, vaikka tuletkin herättämään melkoista kiinnostusta ihan vaan tavallista vahvemman itsetuntosi ja sisältä kumpuavan tehokkuutesi ansiosta. Sinulle ei nyt kelpaa ihan mikä tahansa, sillä tunnistat itseesi kohdistuvat vaatimukset ja odotukset selkeästi häiritsevinä elementteinä. Pitää olla tilaa temmeltää rauhassa.

Kaksonen

21.5. - 21.6.

Vaikka oletkin yleensä hyvin kekseliäs ja sopeutuva kaikenlaisiin muuttuviin tilanteisiin, saattaa tammikuu osoittautua tavallista haastavammaksi. Jotkut asiat eivät kerta kaikkiaan suostu etenemään haluamallasi tavalla ja silloin pitäisi osata päästää irti itsellesi asettamistasi tavoitteista. Suunnitelmien sijaan sinun on nyt luotettava hetkellisiin vaistoihisi ja elettävä yhtä hetkeä kerrallaan.
Rakkaus: Venus ja Merkurius ovat tässä kuussa kolmiossa merkkiisi ja siksi sinulla on hallussasi sydämellä puhumisen lahja. Muut ihmiset pitävät seurastasi ja pystyt juttelemaan juuri oikealla tavalla oikeille ihmisille. Tässä kuussa kannattaa etsimällä etsiytyä hyvältä tuntuvien asioiden pariin ja tuoda julki omia haaveita. Ihmeellisellä tavalla toiveesi tuppaavat toteutumaan tammikuun aikana.

Rapu

22.6. - 22.7.

Tammikuu aloittaa sinun kannaltasi äärimmäisen tärkeän ja siksi myös kriittisen vuoden. Sinulla ei ole nyt mahdollisuuksia lipsua omista sisäisistä päämääristäsi eikä sydämesi valitsemasta suunnasta. Anna siis ehdottomuuden vahvistua päivä päivältä ja tee tiukalla linjalla ihan omia ratkaisuja asiassa kuin asiassa. Energiaa riittää lähes loputtomiin, mutta vain itsesi valitsemaan tarkoitukseen. Kaikki muu tökkii ja pahasti.
Rakkaus: Rakkauselämää. Onko sellaista olemassa? Tämä ei ole vuoden paras aika rakentaa sinun kanssasi romanttisia suunnitelmia tai edes romanttista iltaa. Sellainen voi toki syntyä ihan omia aikojaan, mutta sitä ei kannata isommin sinulta odotella. Koet tällä hetkellä kaikki sinuun asetetut odotukset niin ahdistavina, ettei sellaisiin kannata haaskata aikaa eikä ajatuksia. Joko kelpaat sellaisena kuin olet tai sitten sinua ei ole.

Leijona

23.7. - 22.8.

Kuulut siihen etuoikeutettujen ryhmään, joka pystyy rakentamaan olemassa olevasta talouskaaoksesta itselleen vertaansa vailla olevan menestystarinan. Luota siis omiin oivalluksiisi ja toteuta niitä mieluummin täysin itsenäisesti ja kenenkään lupaa tai edes mielipidettä kyselemättä. Menestyksen avaimet ovat sinun hallussasi ja sinun on päätettävä, mitä ovia nyt haluat aukoa.
Rakkaus: Tammikuussa heittäydyt yllättävän vaativaksi sekä olosuhteiden että elämääsi kuuluvien materiaalisten seikkojen suhteen. Nämä ovat sellaisia juttuja, joilta olet jo jonkun aikaa jäävännyt itsesi, mutta jotka nyt tammikuussa alkavat kiehtoa aivan valtavasti. Kun tällainen ihmeellinen pakkomielle jotain asiaa tai vaikka tavaraa kohtaan syttyy, niin sitä pitää nyt kunnioittaa ja viedä sinua tyydyttävään päätökseen.

Neitsyt

23.8. - 23.9

Tammikuu haastaa sinut kuuntelemaan herkkiä aavistuksia etenkin sellaisissa tilanteissa, joissa olet asettanut itsellesi tarpeettoman korkeita päämääriä tai vaatimuksia. Alitajuntasi pyrkii varoittamaan liiallisesta yrittämisestä ja pään seinään hakkaamisesta ahdistavilla tuntemuksilla. Älä muunna näitä aavistuksia väsymysoireiksi, vaan pyri vapautumaan kaikesta ahdistavasta tekemisestä mahdollisimman nopeasti.
Rakkaus: Rakkaus on väkisinkin koetuksella tämän jakson aikana, sillä energiasi ovat yllättävän tiukasti sidottuja kaikkeen muuhun tekemiseen. Aikaa ja keskittymistä on hankala irrottaa kumppanille tai muille läheisille ihmisille. Kaiken oman tekemisen tulee nyt säilyä ehdottoman itsenäisenä ja riippumattomana, jotta rakkaudelle ja romantiikalle jäisi edes pieni mahdollisuus suuntautua sinulle rakkaimpiin ihmisiin.

Vaaka

24.9. - 23.10.

Kuulut niihin merkkeihin, joille tämä alkava vuosi tulee olemaan äärimmäisen merkityksellinen ja täynnä suuria muutoksia. Sisäinen ohjauksesi toimii sellaisella tehostuksella, että pienikin ruorin kääntäminen vaikuttaa suuntaan ja sisäiseen tasapainoosi yllättävän paljon. Kukaan ei nyt pysty sanomaan sinulle mitä kuuluu tehdä ja mitä ei. Päätökset on tehtävä omalla vastuulla ja anteeksi pyytämättömällä asenteella.
Rakkaus: Vain aito rakkaus ja välittäminen saavat sinulta vastakaikua oikeastaan koko alkuvuoden aikana. Aitoa välittämistä on antaa sinun olla rauhassa ja luottaa kaikkiin tekemiisi ratkaisuihin ilman pienintäkään arvostelua. Kaikenlainen määrääminen ja ohjaaminen herättää sinussa niin suurta ahdistusta, ettei romantiikalle jää mitään mahdollisuutta murtautua näkyville. Luota itseesi juuri sellaisena kuin olet.

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Neptunuksen ja Marsin yhdessä tekemä kolmio merkkiisi mahdollistaa äärimmäisen herkkyyden kaikissa eteesi tulevissa valintatilanteissa. Herkkyys toteutuu tunnelmana ja fiiliksenä asioita tehdessäsi. Siksi sinun ei kannata rakentaa tarkkoja suunnitelmia tai aikatauluja tammikuun aikana. Parempi olisi keskittyä ajelehtimaan virran mukana ja toimia joka hetki juuri sillä hetkellä parhaalta tuntuvalla tavalla.
Rakkaus: Rakkauselämässä herkistyt lukemaan kumppanisi ja läheistesi kehon kieltä paljon tarkemmin kuin heidän puheitaan. Voit luottaa myös kriittisiin tuntemuksiisi ja tehdä niiden vaatimia hetkellisiä ratkaisuja, vaikka ne tekohetkellä melko varmasti loukkaavat jotain läheistäsi. Et pysty ottamaan vastaan tai antamaan mitään teeskenneltyä tai miellyttämiseen tähtäävää huomionosoitusta aggressiota tuntematta.

Jousimies

23.11. - 21.12.

Saturnuksen saavuttua merkkiisi ja ottaessa nyt vastaan Marsin neliötä, olet ratkaisevien päivittäisten valintojen edessä koko tammikuun ajan. Elämäsi perusteet ovat muuttumassa hyvin konkreettisella tavalla seuraavien parin vuoden aikana ja juuri nyt tunnistat voimakkaana ahdistavana tuntemuksena sellaiset asiat, joita et tulevan elämäsi aikana tule millään tavalla tarvitsemaan.
Rakkaus: Päivittäinen energiasi on niin tarkkaa ja ehdotonta, että minkäänlaiselle teeskentelylle ei jää tilaa. Venus on ihan hyvissä asemissa ja reagoit vahvasti kaikkeen sinua aidosti arvostavaan ja kunnioittavaan käyttäytymiseen. Pystyt myös osoittamaan omat aidot tunteesi erittäin koskettavalla tavalla rakastamallesi ihmiselle. Päinvastaisessa tilanteessa suojaudut tunteettomuuden panssarilla.

Kauris

22.12. - 20.1.

Tammikuun tulisi olla sinulle vahvaakin vahvempaa omistautumisen aikaa jollekin tärkeäksi kokemallesi missiolle ja tekemiselle. Kaikki sydämellä tekeminen heijastuu puhtaana, kirkkaana valona silmistäsi ja olemuksestasi. Jokaisessa tekemässäsi ratkaisussa on eräänlainen ydinlataus ja siksi kannattaa luottaa kaikissa tilanteissa sydämesi ääneen. Kaikki eivät tätä hurjaa energiaasi sulata, mutta sen ei pidä antaa häiritä lentoasi.
Rakkaus: Rakkaus ja välittäminen heijastuu tammikuun ajan kaikesta tekemisestäsi ja siksi tulet herättämään voimakkaita rakkauden tunteita monissa kohtaamissasi ihmisissä. Osa saattaa kuvitella säteilysi merkitsevän paljon suurempaa kiintymystä kuin mitä itse koet. Varaudu siis tällaisiin myönteisiin väärinkäsityksiin ja ole valmis näyttämään rehellisesti mistä sinun kannaltasi on kysymys.

Vesimies

21.1. - 19.2.

Tammikuun alkupuoli on vielä täyttä touhua ja tohinaa Marsin viipyessä merkissäsi ja kaikkiin uusiin mahdollisuuksiin kannattaa suhtautua avoimin mielin. Jokainen sinusta hyvältä tuntuva juttu on varmasti juuri sellainen ja voit suurella sydämellä heittäytyä sinua kiinnostavan tekemisen pariin sitä mukaa kun sellaista sattuu eteesi osumaan. Varaudu pieneen matalalentoon ainakin tammikuun kahden ensimmäisen viikon ajan.
Rakkaus: Venus ja Merkurius samaan aikaan merkissäsi aktivoivat sinussa piilevät rakkauden voimat kaikkeen sanalliseen ja sanattomaan ilmaisuun. Liikut maan päällä jonkinlaisena rakkauden lähettiläänä ja herätät siksi ansaittua kiinnostusta myös romanttisessa mielessä. Voit nyt luottaa myös omiin ihastuksiisi juurin sellaisina miltä ne tuntuvat. Tämä on vuoden parasta aikaa tuliselle rakastumiselle.

Kalat

20.2. - 20.3.

Marsin ja Neptunuksen tehdessä yhtymää merkissäsi, olet tammikuun aikana puhtaimmin omissa kalamaisissa energioissasi ja intuition ohjaus toimii äärimmäisen herkästi päivittäisessä tekemisessä. Saturnuksen neliöstä johtuen koet jotkut asiat paljon tavallista raskaampina tammikuun aikana ja se on selvä merkki siitä, että niistä pitäisi päästä joko kokonaan tai ainakin osittain irti.
Rakkaus: Aavistuksesi pelaavat täydellä teholla myös rakkauselämässä ja ihmissuhteissa. Jos keskinäiset energiat ovat tasapainossa, niin ajatukset ja teot osuvat ilmiömäisellä tavalla yhteen ja elämä soljuu mutkattomasti eteenpäin. Jos suhteessa on ongelmia, niin nekin tuppaavat nyt korostumaan herkkyytesi ilmoittaessa jokaiselle solulle, että korjaustoimenpiteitä kaivataan kipeästi.

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €