Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

Oinas

21.3. - 20.4.

Maaliskuussa saat niin valtavan energialatauksen, että joudut olemaan todella tarkkana kaiken tekemisesi kanssa. Selkeyden säilyttäminen on tärkeämpää kuin koskaan ja kiire kostautuu ikävällä tavalla. Onnettomuus ja tapaturmariski on käsin kosketeltava ja hosuminen on maltettava jättää toiseen kertaan. Kekseliäisyytesi ja oivalluskykysi on huippuluokkaa, joten mitäpä jos ohjaisit sen siihen tärkeimpään projektiisi.
Rakkaus: Kaiken muun hässäkän keskellä tuntuu myös rakkauselämä käyvän edelleen kovilla kierroksilla ja ratkaisuhetket yllättävät sinut uudelleen ja uuadelleen housut kintuissa. Mikään ei ole varmempaa kuin tunteiden myrskyisä vaihtelu laidasta laitaan. Pidä oma pääsi kylmänä ja luota jokaiseen päivittäiseen ratkaisuusi ilman pienintäkään katumusta, vaikka mitä tapahtuisi.

Härkä

21.4. - 20.5.

Vaikka astrologinen kartta on sinun kohdallasi suorastaan hykerryttävän positiivinen planeettasijainneiltaan, et voi välttyä yleiseltä paineelta ja hässäkältä. Perusluonteesi kaipaamaan harkintaan ei ole pienintäkään mahdollisuutta, jos haluat käyttää maaliskuun huipputuulet kunnolla hyödyksesi. Päätösten tulee tapahtua salamavauhdilla ja silti niihin tulee sitoutua sataprosenttisesti.
Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi maaliskuun puolivälin jälkeen ja alkukuun odottava tunnelma vaihtuu täysipäiväiseksi bailaamiseksi. Luit aivan oikein ja tarkoitan juuri sitä. Venuksen vaikuttaessa merkissäsi maalis-huhtikuussa, määrittää se rakkauselämäsi ja iloisuutesi laadun koko tulevaksi vuodeksi. Jokainen sekunti on arvokas kartuttaessasi hauskanpitopisteitä eli rakkauden pankkitiliä.

Kaksonen

21.5. - 21.6.

Maaliskuussa pääset taas kunnolla vauhtiin häiriöitä aiheuttaneen Merkuriuksen siirryttyä etenevään liikkeeseen. Alkukuu onkin sinun aikaasi löytää loistavia uusia ratkaisuja elämäsi ihmeellisiin ongelmatilanteisiin ja saatat jopa nauttia palapelisi kasaamisesta. Loppukuu on vaativampaa aikaa herkkyytesi noustessa aivan huippuunsa ja osoittaessa ahdistavalla olotilalla, minne ei saa mennä.
Rakkaus: Tunnetason sähäkkä meininki jatkuu maaliskuun puolelle yhtä sähäkkänä kuin viime kuussa, mutta alkaa rauhoittumaan kuun lähetessä loppuaan. Silti säilytät kiehtovan perusluonteesi ja vetovoimaa tihkuvan uteliaisuutesi sellaisissa mitoissa, että vientiä luulisi riittävän. Kekseliäisyytesi ansiosta saatat löytää itsesi aivan mahdottomalta tuntuvista tilanteista ja paikoista, mutta sehän on vain kivaa.

Rapu

22.6. - 22.7.

Nyt pääset sitten kokemaan ja näkemään tai ehkä paremminkin tuntemaan, miten äärimmäisten voimien kanssa työskennellään ja miten ei. Elämä on vain ani harvoin aikaisemmin ollut yhtä nopeaa ja armotonta kuin se on nyt. Sinulla ei ole minkäänlaista arviointitoleranssia. Kaikki tapahtuu ja sen täytyy tapahtua sekunnin murto-osissa. Kontrollia ei voi eikä saa olla sen paremmin omassa päässäsi kuin ulkopuolella.
Rakkaus: Rakkauselämän osalta ollaan täsmälleen yhtä hektisessä tilassa. Sinusta ei tämän kuun aikana saa leivottua turvallista kainalokanasta millään ilveellä. Tunteet ovat nekin todella voimakkaita ja samaan aikaan äärimmäisen nopeita. Hellyys on nyt ylitsepursuavan ihanaa ja intensiivistä, mutta sekunnin kuluttua olet jo valovuosien päässä naputtamassa kännykkääsi tai tekemässä jotain muuta huipputärkeää.

Leijona

23.7. - 22.8.

Maaliskuu on sinun hurjaa saalistusaikaasi, jolloin vaistosi ovat herkimmillään ja lihaksesi jatkuvassa valmiustilassa hyökkäämään saaliisi kimppuun ja ajamaan sen kiinni ilman pienintäkään epäilyksen häivää. Rakennat nyt uraa ja menestystä myrskytuulen lailla, eikä sinun kannata edes yrittää pitää koko elämän lankoja käsissäsi. Keskity toteuttamaan suuret suunnitelmasi sillä rytmillä kun hommat kasaantuvat eteesi.
Rakkaus: Pitäisikö jossain välissä ehtiä rakastamaan ja jopa rakastelemaan. Älä siitä huolehdi. Kaikki tapahtuu kuin nopeutetussa filmissä ja rakkauden erilaiset ilmentymät tulevat ja menevät muistijälkiä jättämättä. Et sinä silti ole tunteeton, mutta karttasi mukaisesti niin sitoutunut tapahtumien salamannopeaan etenemiseen, ettei aikaa ajattelulle muistelusta puhumatta jää sekunnin vertaa.

Neitsyt

23.8. - 23.9

Elämän filmiraita lepattaa silmiesi ohi kuin kuolemaa kohdatessa ja silti koet olevasi enemmän elossa kuin koskaan. Tajuttomalta tuntuva tapahtumien virta johtuu herkkyystasosi noususta aivan äärimmilleen. Olet kuin maalivahti mm-kisojen loppuottelussa. Valmis aavistamaan jokaisen tulossa olevan kiekon ennen kuin sitä on ammuttu. Ole siis valmis nopeaan ja refleksinomaiseen toimintaan vaistojasi kuunnellen.
Rakkaus: Rakkauselämän monimutkaiset koukerot eivät nappaa maaliskuussa ja jos nappaavat, niin taidat olla pahemmassa kuin liemessä. Romantiikkaa ja hellyyttä joko on tai ei ole ja siinä koko maaliskuun tarina pähkinänkuoressa. Merkillesi tyypilliseen tarkkailuun ja arviointiin ei ole mitään mahdollisuuksia ilman täydellistä sekasortoa päässä ja sydämessä. Helppo homma. Älä mieti turhia!

Vaaka

24.9. - 23.10.

Hei nyt mennään ja kovaa. On täysin turhaa edes kuvitella pystyväsi tasapainoilemaan erilaisten mahdollisuuksien välimaastossa tämän maaliskuun aikana. Vaikka järki menisi, niin sinun on nyt pakko taipua nopeisiin ja ajatuksettomiin ratkaisuihin päivä toisensa jälkeen. Osa jutuistasi toimii loistavasti ja osa menee metsään ja syvälle, mutta niin se vain nyt menee. Koita tottua hulluun maailmaasi.
Rakkaus: Rakkaudessa ei ole mitään sääntöjä tämän kuun aikana, vaikka niitä jossain laulussa yritetään asettaa jopa järjestykseen. Sinun elämässäsi ei ole ajatustason järjestystä, on vain kosminen järjestys ja siitä ei pysty tekemään arviota etukäteen, tällä hetkellä eikä jälkeenpäin. Eikö olekin mahtavaa. Saat päästää irti kaikesta tasapainoilusta ja miellyttämisestä joko suosiolla tai pienen vollotuksen kautta.

Skorpioni

24.10. - 22.11.

Maailman myllerryksen keskellä huomaat ajattelevasi ja toimivasi yllättävän selkeästi ja äärimmäisen nopeasti erilaisissa kriittisissä tilanteissa. Sinulle tyypillinen asiaan ja tunteeseen porautuminen jää tällä kertaa kokonaan tekemättä. Sen pitäisi tuntua aivan taivaalliselta olotilalta Merkuriuksen ja Neptunuksen tehdessä kolmiota merkkiisi. Sinä vain tiedät missä mennään ja toimit sen mukaan.
Rakkaus: Taianomainen ymmärrys omista ja toisen tunteista tekee kaikista rakkauselämään liittyvistä päätöksistä käsittämättömän helppoja. Saatat ihmetellä, minne se viha tai aggressiivisuus on oikein päässyt katoamaan tilanteista, joissa koet tulleesi väärin kohdelluksi. Maaliskuun aikana näet ja ymmärrät paljaan totuuden suurena mahdollisuutena ja sitten sinä vain toimit sen mukaan. Helppoa!

Jousimies

23.11. - 21.12.

Maaliskuun pitäisi olla sinulle jonkinlainen toiveiden ja unelmien täyttymys ainakin elämän tarjoamien seikkailujen osalta. Jännitystä ja vaarallisia tilanteita hyppii silmillesi kuin Indiana Jones elokuvassa ja täsmälleen samalla taianomaisella reaktiokyvyllä vastaat haasteeseen kerrallaan ja tiedät olevasi hetki hetkeltä lähempänä timantteja. Nauti tästä maaliskuun seikkailusta, äläkä suotta yritä rentoutua kuvausten välillä.
Rakkaus: Elokuvateemassa pysyäkseni, mikäpä sen hienompaa kuin saada suukko tai halaus kesken kiihkeimmän eloonjäämistaistelun. Rakkaus näyttäytyy tässä kuussa nopeina välähdyksinä, jotka eivät tee siitä yhtään huonompaa, vaan päinvastoin. Rakkaudenosoitukset ovat spontaaneja, mutta samalla kiihkeämpiä kuin aikoihin. Rakkauden timantit ovat nekin poimittavissa, jos olet riittävän vikkelä.

Kauris

22.12. - 20.1.

Ukkosen jyrinä kumisee päässäsi lähes taukoamattomana kakofoniana maaliskuun ajan. Salamat sinkoilevat ja turvapaikkaa ei kannata hakea yhtään mistään. Eipä silti, että sinä turvapaikkaa edes tarvitsisit, sillä pitelet käsissäsi Thorin nuijaa, joka jyminän aiheuttaa. Nyt on sinun hetkesi käyttää voimaa ja kaikkia keinoja vain siihen, minkä koet omassa elämässäsi tärkeäksi.
Rakkaus: Sama vauhti ja sama ratkaisumalli pätee rakkauselämässä. Sinussa on voimaa ja erotiikkaa tunne-elämäsi järjestykseen saattamiseksi ja nyt sinä olet myös valmis sitä käyttämään. Ja vaikka et olisi valmis niin käytät kuitenkin. Sydämesi ei jätä sinulle vaihtoehtoja. Rakkautta joko on tai ei ole ja siihen malliin teet päätöksiäsi. Aivan mahtava tilanne siis. Sinä päätät missä kultasi on.

Vesimies

21.1. - 19.2.

Merkkiäsi hallitsevan Uranuksen ja Marsin yhteinen sekstiili merkkiisi antaa tälle kuulle railakkaan energian, joka parhaimmillaan siivittää elämäsi mielekkäiden muutosten raiteille heti kuun alusta lukien. Tilanteet tulevat eteesi nopeasti ja varoittamatta, mutta ovat niin mielenkiintoisia ettei niistä pysty kieltäytymään ja tyhmäähän se olisikin. Anna siis palaa ja ota kaikki mahdollinen irti muutosten tuulista.
Rakkaus: Etenkin alkuviikosta olet vallattomalla tuulella ja romantiikkaa mahtuu sopivasti vähän jokaiseen päivään. Et ihan helpolla pysähdy pidemmäksi aikaa yhteen paikkaan ja jos joku vähänkään rajoittaa sinua, niin ahdistus iskee kimppuun ja vapaustaistelu alkaa saman tien. Toimivakin suhde ajautuu helposti pieneen kriisiin ellette keksi yhdessä jotain kivaa ja jännittävää tekemistä ainakin viikonlopuiksi.

Kalat

20.2. - 20.3.

Maaliskuussa kannattaa varoa antamasta mitään vakavia sitoumuksia suullisessa tai kirjallisessa muodossa, ellet ole täysin varma omista tunteistasi asian suhteen. Toisaalta sinulle todella tärkeät sopimukset ja suunnitelmat napsahtavat varmasti kohdalleen ilman mitään vääntämistä. Jos takkuja tulee, niin silloin on viisasta hyväksyä mahdollinen viivytys tai raukeaminen suosiolla.
Rakkaus: Suhtaudut helposti kumppanuuteen ja jopa ystävyyssuhteisiin turhan vakavalla fiiliksellä ja saatat tarpeettomasti vaatia näyttöä rakkaudesta, välittämisestä ja jopa ystävyydestä. Maaliskuussa mitään näyttöjä ei kuitenkaan heru ja viisainta olisikin tutkia omia tunteitasi ja miettiä oletko itse ihan vakavissasi vai annatko vain sellaisen kuvan. Pelkkä asian tiedostaminen laukaisee tilanteen positiivisella tavalla.

Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €