Johanna Tukiaisen sosiaalinen mediaboikotti ynnä muuta

Aloin kirjoittaa tätä blogia sinulle keskiviikkoiltana kello 20.48. Kuuntelen samalla Radio Sata 105,5:n taajuudelta. Radiosta tulee jonkun kuuntelijan harras laulutoive eli Vesa Matti Loirin esittämä kappale: ”Niin hyvää puuta.” Todella herkkä ja kaunis tulkinta. Kappale on myös kaunis sekä melodialtaan että sanoitukseltaan. Laulaminenhan tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että laulaja tavallaan ”kertoo” esittämänsä laulun sisältämän tarinan kuulijalle, sanallisesti sävelen muodossa. Ylilaulamista tulisi välttää.

26.2.2011

Lopeta karkaileminen, Arto Länsman - meillä on paljon rahaa pelissä!

Tänä aamuna oli pakkasta -35 celsiusastetta! Minua ei naurata yhtään. En minä talvea sinällään inhoa (olenhan syntynyt marraskuussa), mutta joku tolkku näissä pakkasissakin olisi hyvä olla kuitenkin. Minulle itselleni riittäisi max -10 celsiusastetta pakkasta. No, sainpahan ainakin tapettua (tai pakkanen sen teki) pölypunkit jenkkiparisänkyni petauspatjasta, viemällä patjan koko päiväksi parvekkeelleni. Lakanat ja muut vuodevaatteet tulee siis pestä vähintään +60 asteisessa vedessä, jotta nämä pölypunkit kuolevat. Joskus ihosi saattaa kutista nukkumisen jäljiltä juuri näiden lakanoissa mahdollisesti lymyilevien inhokkipölypunkkien takia. Yäk! Tosin niitä ei näe, kuin mikroskoopin avulla.

17.2.2011

Onkohan blogistani otettu idiksiä Munamiehelle?

Nyt ollaan tällä kertaa iloisemmalla tuulella ja kirjoitankin teille tälläistä kevyttä ”hömppä” luettavaa. Täällä Savossa on tullut lunta melkein tupaan asti, ainakin minun parvekkeeni on jo täynnä lunta. Autoakaan ei tahdo aamuisin enää löytää.
Nyt saisi jo tämä kamala lumen tulo loppua. Kohtahan sitä ei enää tiedetä mihin sitä ylimääräistä lunta oikein kuskattaisiin. Hei - muuten, voisihan tällä runsaalla lumimäärällä sentään rakentaa vaikka ”iglukylän” turisteja varten. Iglut vaan sitten vuokrattaviksi. Joku ajattelee, että kyllä tuo on ihan hölmö! Aikoinani oikeasti ideoin Amk:ssa opiskellessani mm. yhtenä liikeideana: Lapin iglukylä ja lumihotelli. Sitä en muista oliko siihen aikaan vielä tätä jääkirkkoa ym. olemassa Saariselällä.

Yolandan alias Johanna Tukiaisen häät lähestyvät kovaa vauhtia. Häihin on vajaa kolme viikkoa. Hääkutsujen pitäisi pudota kohtapuoliin postilaatikoista. Hän pyysi lähipiiriään lähettämään osoitteensa hänen emailiinsa muutama päivä sitten hääkutsua varten. Saa nähdä kuinka moni on ostanut paikan häihin. Niitähän taisi olla parikymmentä myynnissä.
Kätevintähän sinne Ivaloon on mennä lentämällä ja loppumatka bussilla. Helsingistä taitaa mennä vähän yli tunti tai puolitoista lentäen Ivaloon. Lentokentältä lähtevät bussit sitten suoraan Saariselälle.

9.2.2011

Kauan odotettu musiikkipaljastus!

Tauski on aivan ihana! Ostin hänen ”Tauskin hitit” -cd:nsä juuri alennusmyynnistä. Cd:llä on peräti 17 kappaletta ja hintaan 5 euroa. Musiikin arvon todellista alasajoa, en voi muuta todeta. Mitä järkeä on enää yleensä tuottaa musiikkia?

30.1.2011

Wikipedia-sivuni vastatuulessa!

Voi hitsin hitsi (lainaan Team Ahmaa), kun on kaunis ja aurinkoinen ilma tänään. Tosin pakkasta on -25 celsiusastetta, plää. Minulla on kamalan herkkä hipiä varsinkin kasvoissani. Minulla on nimittäin nk. Couperosa-iho eli pintaverisuonet ovat ihan kasvojeni pinnassa. Ihoni punoittaa ja on tavallista herkempi lämpötilojen vaihteluille. Mikäli aion lähteä tällä pakkasella lenkille, on kasvoni peitettävä kokonaan villahuivin alle. Tosin mitähän joku tuumaisi, jos laittaisin päähäni mustan kommandopipon ja varsinkin pimeään aikaan? Minä ainakin säikähtäisin tälläistä henkilöä lenkkipolulla. Tosin tuollainen ”naamiosysteemi” olisi paras suoja kovilla pakkasilla, silmät vain näkyvissä. En tiedä oletko sinä joskus käyttänyt kommandopipoa pakkasella.

27.1.2011
Olin anorektikko ja bulimikko!

Olin anorektikko ja bulimikko!

Heido vaan!

24.1.2011

Klassisen puolen ammattilainen otti minuun yhteyttä!

Taas ollaan sitten tultu perjantaihin. Mihin tämä kaikki aika oikein katoaa? Ulkona tupruttaa tällä hetkellä lunta ja pakkasta ei ole kovinkaan paljon. Huomiseksi on jo taas luvassa pakkastuvaa ja kylmempää. Eli talvi tulee jatkumaan samaan kylmän koleaan tyyliin.
Haluan vielä palata aiempiin blogeihini sen verran, että kerron sinulle kuka Mikko Niskanen aikanaan oli? Kerroinkin jo, että hän oli näyttelijä ja elokuvaohjaaja. Jälkeenpäin ajattelin ja huomasin harmikseni, että minullahan on myös nuoria lukijoita, joille Mikko Niskanen ei välttämättä kerro nimenä mitään. Myönnän, että tein blogiani tyyliin, että kaikkihan hänet tuntevat… Nyt haluan korjata tämän vahingon. Sorry.

14.1.2011

Jouduin ahdisteluyrityksen kohteeksi!

Kun tätä kirjoitan, on Uuden Vuoden 2011 ensimmäinen arkipäivä ja maanantai luonnollisesti. Toivotan sinulle rakas lukijani tälle vuodelle terveyttä, rakkautta ja toimeentuloa! Nämä ovat ainakin minulle ne kolme tärkeintä asiaa maailmassa ja juuri tässä nimenomaisessa järjestyksessä. Nämä kaikki asiat toivon sinun lisäksesi kaikille rakkaimmilleni ja läheisilleni sekä yleensä ottaen kaikille maailmassa. Minä voin aina toivoa ja rukoilla tätä kaikille, mutta tiedän, ettei toiveeni tule koskaan valitettavasti toteutumaan. Aina on oleva maailmassa syviä ja pahoja epäkohtia sekä vähemmän onnekkaita ihmisiä.

4.1.2011

Johanna Tukiainen on selvinpäin fiksu nainen!

Vanhenen ”taas” vuodella. Apua! Hyvänen aika! Nyt alkoi jo marraskuu! Kyllä se tämäkin vuosi on mennyt todella nopeasti. Paljastus…olen syntynyt marraskuussa. Olen yhtä päivää vaille skorpioni,mutta olen kuitenkin jousimies horoskooppimerkiltäni. Minussa oikeastaan yhdistyvät seuraavat kolme horoskooppimerkkiä; eli jousimies, vesimies ja skorpioni. Tyttäristäni toinen on vesimies ja toinen on skorpioni.

2.11.2010

Ihmiset pitävät salaa Tukiaisesta!

Nyt oli ihan pakko kerta kaikkiaan alkaa kirjoittamaan tätä blogia tänä todella hyvin historiallisena päivänä (eli 10.10.2010!!!) Tälläistä samannumeroista päivä/kuukausi/vuosituhat -yhdistelmää ei toista enää tule koskaan. Saa siis nähdä kuinka monet parit ovat kihlautuneet juuri tänään. Se jää luettavaksi mediasta, mutta hyvin monet, arvelisin.

16.10.2010
Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €