Martina haukkui nyt Hymyn nettiblogistin

Urheilulehti on käyttänyt nettikirjoituksissaan tapaa, jossa toimittaja vastaa kysymyksiin. Kokeilemme nyt samaa tyyliä. Eli seuraavat kysymykset ja vastaukset by Kaapo.

7.10.2008

Tuhoaako Finnartist missikulttuurin?

Iltalehden verkkojulkaisu kertoo 5.9.2008 klo 8:12 julkaistussa jutussa, että Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Susanna Mustajärvi ei lähde Puolassa lokakuussa järjestettävään Miss Intercontinental -kilpailuun. Susanna kieltäytyi kisamatkasta, koska kuukauden valmistautumisaika on liian lyhyt. Lisäksi Finnartist ei edes luvannut auttaa missiä millään tavalla.

7.9.2008

Satu Tuomisto alkaa oppia!

Upea missiviikko takana. Ensinnäkin saimme kuulla, että Miia Nikunen on ottanut jälleen Miss Bikini -kilpailun hoitaakseen. Toivottavasti Miian myötä sähläilyt tämän kilpailun osalta ovat ohitse ja saadaan taas laadukas kisa.

28.7.2008

Koomikko Satu Tuomisto

Uhoamisestaan huolimatta Satu Tuomisto ei päässyt 15 parhaan joukkoon Miss Universum –kilpailussa. Harmittaa, koska nyt meillä oli semmoinen edustaja, joka olisi voinut räjäyttää koko potin. Mutta Satu halusi laittaa kilpailunsa läskiksi, kuten myös koko missivuotensa.

14.7.2008

Herätys, missiorganisaatio!

Viime päivien aikana on useamman kerran tullut mieleen, että aikooko Suomen suurin missikisojen järjestäjä, Finnartist Oy, herätä jossakin vaiheessa nykyaikaan vai meneekö aivan yössä ikuisesti?

7.7.2008

Missi Mariel Mettälän upea comeback!

Satu Tuomiston kerätessä kaiken huomion Miss Universum -kilpailullaan, on jäänyt huomaamatta, että muutkin upeat suomalaiset naiset edustavat maatamme tänä kesänä kansainvälisillä areenoilla. Miss Suomi -finaalissa harmittavasti ilman sijoitusta jäänyt Mariel Mettälä sijoittui kolmanneksi Miss Leisure -kisassa.

28.6.2008

Katastrofi nimeltä Miss Suomi

Tällä hetkellä kaikkien aikojen kohumissimme Satu Tuomisto kilpailee Vietnamissa järjestettävässä Miss Universum -kilpailussa. Tosin Tuomisto ilmoitti jo useita viikkoja ennen kilpailua lähtevänsä sinne lomalle. Miltä kuulostaisi, jos huippu-urheilija ilmoittaisi lähtevänsä ensi syksyn olympialaisiin lomalle?

19.6.2008
Töppäilevä Miss Suomi Satu Tuomisto

Töppäilevä Miss Suomi Satu Tuomisto

Noora Hautakangas jätti viime vuonna nimensä missihistoriaan voittajana, joka edisti huimasti missikulttuuria. Noora toimi esimerkillisesti kaikissa edustustehtävissään ja mediaesiintymisissä. Hän nosti koko Miss Suomi –kilpailun uskottavuutta ja arvostusta sekä osoitti kilpailuun osallistumisesta olevan erittäin paljon hyötyä, jos hoitaa hommat hyvin. Noora näytti, että missi voi olla jotain aivan muuta kuin turha häröilevä bimbo. Kannattaa myös ottaa huomioon, että Noora pamahti kuvioihin pystymetsästä.

4.5.2008

Miss Suomi - sittenkin floppi!

Kun Satu Tuomisto kruunattiin viime kuussa, luulin, että saimme loistavan Miss Suomen. Kuitenkin hyvin nopeasti sain huomata, että tytön pää ei kestä suunnistusta metsässä nimeltä julkisuus, vaikka hänen kohdalleen osuneet rastit eivät kovin pahoja edes ole. Välittömästi kruunauksen jälkeen saatiin jatkoa jo missikiertueen aikana alkaneille turhille kohuille.

16.3.2008

Kaapo Missi Awards

Elokuville on Jussi-patsasta, musiikille Emma-pystiä, televisio-ohjelmille Venlaa ja Telvistä, mutta misseille ei mitään. Nyt on!

13.2.2008
Lähetä juttuvinkki ja tienaa 5000 €